Marketing vertaling

Een professionele marketing vertaling

Voor een marketing vertaling heb je een vertaler nodig met zowel taalkundige als zakelijke kennis én schrijfvaardigheid.

Een verkeerde of slechte vertaling heeft rampzalige gevolgen voor het imago van een bedrijf, en daarom werkt het vertaalbureau uitsluitend met professionele vertalers die uitgebreide ervaring hebben in marketing vertalingen.

Al onze marketing vertalers hebben de nodige ervaring om je te helpen bij het kiezen van de juiste woorden voor marketing en reclame voor jouw producten.

Wij begrijpen dat de informatie over je product of dienst bedoeld is om de lezer te overtuigen. De manier waarop je je product of dienst lokaal aan de man brengt, proberen we te weerspiegelen in de andere taalversies.

Marketing vertaling of marketing lokalisatie?

De term “reclamevertaling” is voor ons een verkeerde benaming die het werk van marketing vertalers niet accuraat weergeeft. Reclame in een andere taal vertalen doen we over het algemeen niet. Wij maken reclameteksten op basis van de behoeften van de klant, het eigenlijke product en het eigenlijke doelpubliek.

De formulering van onze reclameteksten kan sterk verschillen van die van een directe vertaling van het originele exemplaar, en dat is waarschijnlijk prima voor jouw markt.

Wij lokaliseren.

Indien er geen aandacht wordt besteed aan lokale nuances, ontstaan er kritische fouten. Jouw boodschap is belangrijk voor jouw succes.

Bij het vertaalbureau is jouw succes onze prioriteit.

Vertaling van marketing documenten

Wij hebben ruime ervaring met het vertalen van brochures, flyers, marketing- en reclamescripts, websites, slogans, logo’s, bedrijfspresentaties, nieuwe productaankondigingen, persberichten en meer.

Wij zijn ons ervan bewust dat het doel van deze documenten erin bestaat de interesse van de lezer te wekken en de verkoop te ondersteunen en stimuleren.

Onze vertalers houden hiermee rekening en zorgen ervoor dat jouw boodschap duidelijk wordt overgebracht aan jouw doelpubliek.

Scroll naar top