Vertaalbureau Geel en omstreken

Bedrijven en organisaties uit de regio Geel kunnen al meer dan 20 jaar terecht bij ons voor professionele vertaaldiensten in 140 talen.

Daarom kies je voor ons

wij vertalen voor
logo universiteit Gent
logo Vlaamse Overheid
gucci logo
logo Kortrijk Xpo
logo Culligan
logo nielsen

Professioneel vertaalbureau in Geel

Voor bedrijven en organisaties in de regio Geel willen wij een betrouwbare partner zijn voor hun meertalige communicatie.

Wij vertalen bijvoorbeeld voor de stad Geel content voor de websites, zoals die van het Gasthuismuseum. Verder staan we ook in voor het vertalen van flyers. We zorgen ook voor de vertalingen van audiogidsen en lezen die achteraf ook in, in de verschillende talen.

We bieden een brede waaier aan vertaaldiensten aan. Veel gevraagde vakgebieden zijn onder meer

Kwaliteit boven alles

Voor de gespecialiseerde vertalingen die wij aanbieden, werken we enkel en alleen met professionele native vertalers. Elke vertaler vertaalt alleen naar zijn moedertaal en in zijn vakgebied. Je kan bij ons terecht voor vertalingen naar alle talen in de meest uiteenlopende vakgebieden.

Een vertaler is vaak gespecialiseerd in een beperkt aantal vakgebieden. Iemand die vaak literaire vertalingen voor zijn rekening neemt en ook juridische documenten vertaalt, zal allicht het vertalen van technische documentatie aan iemand anders over laten.

Je mag erop rekenen dat wij voor elke vertaalopdracht de juiste vertaler inzetten. Wij leveren foutloze vertalingen af, die klaar zijn voor gebruik.

Je kan bij ons niet enkel terecht voor algemene vertalingen, maar particulieren kunnen bij ons ook terecht voor beëdigde vertalingen van officiële documenten.

Afspraak op kantoor in Geel

Betrouwbaarheid, snelheid en gemak liggen aan de basis van een succesvolle vertaalopdracht. Ons vertaalbureau Geel werkt met een geautomatiseerd systeem. Je kan het gehele vertaaltraject volgen van achter je eigen pc. Je kan offertes, bestellingen en facturen online bekijken en documenten uploaden en downloaden.

Onze projectmanagers zijn taalprofessionals en staan voor je klaar met taaladvies. Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen. Wil je liever een afspraak bij jou op kantoor, dan is dat geen enkel probleem. Wij komen graag langs om jouw vertaalbehoeftes te bespreken.

Wij werken trouwens niet enkel voor bedrijven uit Geel, maar hebben klanten in heel de provincie Antwerpen en dus ook in steden als Mechelen en Turnhout.

Scroll naar boven