Vertaaldiensten

Professionele vertaaldiensten in alle talen

Het vertaalbureau biedt een breed scala aan vertaaldiensten aan om aan al jouw behoeften te voldoen. Of we nu je website vertalen naar het Frans, of voor een technische vertaling zorgen van je catalogus in 12 talen, voor elke branche hebben wij voor jou de meest geschikte vertalers in huis. 

Ook voor een spoedvertaling kan je op ons rekenen. Bel ons op +32 9 329 53 83 en je wordt direct door een van onze projectmanagers geholpen. Je teksten laten vertalen kan heel snel, en zonder verlies van kwaliteit. We beperken ons trouwens niet tot het vertalen van kortere teksten zoals een advertentie, maar je kan ook een arbeidsreglement, je algemene voorwaarden of een volledig boek laten vertalen, ongeacht het genre. Wil je meer bezoekers genereren voor je website, dan doe je er goed aan je blog te laten vertalen.

De beste kwaliteit

Voor ons is kwaliteit een prioriteit. Al onze vertalers worden geselecteerd op basis van hun kwalificaties en ervaring.

Elke vertaler krijgt ook meerdere testvertalingen voor we definitief gaan samenwerken.

Al onze vertalers maken gebruik van vertaalgeheugensoftware. Op die manier kunnen grotere volumes sneller en consistent vertaald worden.

Vertaalgeheugensoftware is een echte meerwaarde bij een technische vertaling, maar wij maken er ook gebruik van bij andere vakgebieden zoals een

Bedrijven kunnen bij ons ook terecht voor een beëdigde vertaling.

In ons vertaalbureau zijn het de projectmanagers die je bij elke stap van het vertaalproces begeleiden.

Onze projectmanagers zorgen ervoor dat we je een professionele vertaling van de hoogste kwaliteit bezorgen die op tijd wordt geleverd. Ook wanneer je een goedkoop vertaalbureau zoekt, mag je bij ons rekenen op de hoogste kwaliteit.

Overzicht specialisaties

Scroll naar boven