Een professionele vertaling die ineens goed is.

Al meer dan 20 jaar kan je bij ons vertaalbureau terecht voor professionele vertalingen in meer dan 140 talen.

Daarom kies je voor ons

wij vertalen voor
logo universiteit Gent
logo Vlaamse Overheid
gucci logo
logo Kortrijk Xpo
logo Culligan
logo nielsen

Ervaren professioneel vertaalbureau

Wanneer bedrijven een professionele vertaling nodig hebben, dan doen ze vaak een beroep op ons professioneel vertaalbureau. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met vertalingen in de meest uiteenlopende vakgebieden en je kan bij ons terecht voor al je vertalingen in meer dan 140 talen.

Kwaliteit van professionele vertalingen

Bij professionele vertalingen denk je direct aan professionele vertalers, of het zou toch moeten. Wanneer je als bedrijf een snelle oplossing nodig hebt, zoals bijvoorbeeld bij het vertalen van een e-mail, dan vind je online genoeg mogelijkheden en heb je in een paar klikken een gratis vertaling. Zo’n vertaling zal je al een goed idee geven over de inhoud van de tekst in de originele taal. Voor intern gebruik heb je soms niet meer nodig dan zo’n snelle online vertaling.

Voor professioneel gebruik heb je nood aan een vertaling die gemaakt wordt door een ervaren professionele vertaler. Al onze vertalers zijn native speakers. Dat wil zeggen dat ze enkel en alleen teksten vertalen naar hun moedertaal. Bovendien werken we doorgaans met een vertaler die ook woont in het land van de doeltaal. Heb je een professionele vertaling nodig in het Duits, dan wordt die uitgevoerd door een vertaler die het Duits als moedertaal heeft én in Duitsland woont.

Op die manier zal je vertaling niet enkel wat vakjargon betreft juist zitten, maar zal ze ook op vlak van cultuur correct zijn.

Bij elke vertaalopdracht zorgen onze projectmanagers er ook voor dat elke vertaling wordt nagelezen door een tweede vertaler. Onze werkwijze loopt parallel met die van een ISO-17100 en ISO-9001 professioneel vertaalbureau. Al onze vertalingen zijn van de hoogste kwaliteit.

Vertaling in jouw vakgebied

Bij ons vertaalbureau kan je terecht voor een vertaling in de meest uiteenlopende vakgebieden, en in meer dan 140 talen. We zorgen voor een professionele vertaling van al je communicatie die je bijvoorbeeld stuurt naar je zakenrelaties in China.

We werken met ervaren vertalers en kunnen je een technische vertaling van je handleiding bezorgen, zelfs in InDesign. We doen zelfs meer dan alleen maar het pure vertalen, en zorgen ook voor het zetwerk. De geleverde vertalingen van je InDesign-bestanden kan je direct gebruiken, zowel on- als offline.

Bij ons vertaalbureau kan je ook terecht voor een juridische vertaling. We vertalen vaak voorwaarden voor bedrijven, maar als advocatenkantoor kan je bij ons ook terecht wanneer je vertalers zoekt met ervaring in juridisch vakjargon.

We werken ook samen met vertalers met een meer creatieve pen die een marketingtekst kunnen vertalen die aanspreekt.

Veel van onze vertalers zijn ook beëdigd en voor de vertaling van een officieel document kan je bij ons vertaalbureau ook terecht voor een beëdigde vertaling.

Onze projectmanagers zien erop toe dat voor elk van je projecten professionele vertalers ingezet worden met ervaring in jouw vakgebied.

Om een proefvertaling aan te vragen en ons bedrijf beter te leren kennen, of om ineens een nieuw project op te starten, neem contact met ons op.

Scroll naar boven