Ervaren vertaalbureau Deinze

Voor bedrijven uit de regio Deinze zorgen wij al jarenlang voor vertaalwerk in meer dan 140 talen.

Daarom kies je voor ons

wij vertalen voor
logo universiteit Gent
logo Vlaamse Overheid
gucci logo
logo Kortrijk Xpo
logo Culligan
logo nielsen

Professioneel vertaalbureau regio Deinze

Wij willen ondernemingen uit de regio optimaal voorzien in hun vertaalbehoeftes. Wij leveren taaldiensten aan in heel uiteenlopende sectoren en in meer dan 140 talen

We bedienen klanten in heel de regio van Deinze (inclusief de vele deelgemeentes: Astene, Bachte-Maria-Leerne, Gottem, Grammene, Hansbeke, Landegem, Meigem, Merendree, Nevele, Petegem-aan-de-Leie, Poesele, Sint-Martens-Leerne, Vinkt, Vosselare, Wontergem en Zeveren). 

We vinden persoonlijk contact erg belangrijk. We hebben geen fysiek kantoor in de regio, maar komen graag langs bij jou op kantoor om je vertaalwensen in detail te bespreken.

Gespecialiseerde native vertalers

Zoals de meeste vertaalbureaus laten wij onze vertalingen voor klanten uit Deinze, of bijvoorbeeld Gent, enkel en alleen uitvoeren door hoogopgeleide vertalers. 

Elke vertaler is ook een native speaker. Hij vertaalt enkel naar zijn moedertaal en woont meestal ook in het land van de doeltaal. Het grote voordeel hierbij is dat ook de culturele context in je vertaling correct zal zijn.

Een vertaler zal doorgaans ook een specialisatie hebben. Een vertaler die gespecialiseerd is in juridische vertalingen, zetten we bijvoorbeeld niet in voor creatieve vertalingen.

Alle vertalingen worden nagelezen door een tweede vertaler. Voor een groot aantal talen werken we niet met freelance vertalers, maar met lokale vertaalbureaus, die zorgen voor een in-house revisie voor de teksten aan ons worden geleverd. Je mag erop rekenen dat alle vertalingen die wij leveren, af zijn en klaar voor gebruik.

Je kan bij ons vertaalbureau ook terecht voor beëdigde vertalingen van officiële documenten. Een officieel document zoals een geboorteakte vertalen uit het Chinees, het Spaans of het Frans naar het Nederlands is geen enkel probleem. We kunnen een beroep doen op beëdigde vertalers voor de meest gangbare talen en talencombinaties.

Contact opnemen

Indien je op zoek bent naar vertaalbureaus in de regio Deinze, dan ben je bij ons aan het goede adres. 

Neem contact met ons op om onze diensten te leren kennen.

Scroll naar boven