Vertaalbureau Gent met ruime ervaring

Bij ons vertaalbureau regio Gent kan je terecht voor professionele vertalingen naar meer dan 140 talen.

Daarom kies je voor ons

wij vertalen voor
logo universiteit Gent
logo Vlaamse Overheid
gucci logo
logo Kortrijk Xpo
logo Culligan
logo nielsen

Professioneel vertaalbureau Gent

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbaar vertaalbureau in Gent, ben je bij het vertaalbureau aan het juiste adres. 

Over de jaren heen is ons klantenbestand in en rond Gent aanzienlijk gegroeid. Tot onze klanten behoren bedrijven en organisaties uit heel uiteenlopende sectoren. 

Wij vertalen bijvoorbeeld voor Ghelamco en Universiteit Gent. 

Onze klanten kunnen bij ons terecht voor de meest complexe juridische vertalingen, maar we zorgen ook voor een eenvoudige beëdigde vertaling van een officieel document.

Ervaren professionele vertalers

Alle vertalingen worden bij het vertaalbureau Gent uitgevoerd door native vertalers. 

Een native vertaler, of een native speaker is iemand die enkel naar zijn moedertaal vertaalt. Bovendien woont de vertaler ook in het land waarvoor de vertaling bestemd is, zeg maar het land van de doeltaal. 

Dit biedt niks dan voordelen. Ten eerste is je moedertaal de taal die je hebt beste kent en ten tweede ben je hebt beste vertrouwd met enige culturele verschillen op de plek waar je woont.

We werken ook enkel met gespecialiseerde vertalers. 

Wil je een contract laten vertalen, dan schakelen we daarvoor een juridisch vertaler in. Voor een complexe technische handleiding doen we dan weer een beroep op een vertaler met een technische achtergrond.

Je kan bij ons terecht voor vertalingen in volgende vakgebieden:

We vertalen naar meer dan 140 doeltalen. We beperken ons dus niet enkel tot de Europese talen, maar vertalen ook bijvoorbeeld naar het Chinees, het Japans en het Koreaans.

Kwaliteit bij ons vertaalbureau in Gent

Het werken met professionele native vertalers is een eerste stap. Een tweede stap is het nalezen van alle vertaalde documenten. We werken steeds volgende het 4-ogenprincipe. Twee vertalers zien immers meer dan één enkele.

Onze projectmanagers werken met een online vertaalbeheersysteem. 

De extra administratie die bij elk project komt kijken, wordt deels geautomatiseerd zodat we ons volledig kunnen toespitsen op de kwaliteit van jouw vertalingen.

We werken in de provincie Oost-Vlaanderen niet enkel voor bedrijven uit de regio Gent, maar hebben ook klanten in steden als DeinzeBeveren en Aalst.

Neem contact op met ons om te zien hoe we je kunnen helpen.

Scroll naar boven