Hét vertaalbureau voor ondernemingen in Roeselare

Sinds 2000 helpen wij bedrijven uit de regio Roeselare met hun meertalige communicatie.

Daarom kies je voor ons

wij vertalen voor
logo universiteit Gent
logo Vlaamse Overheid
gucci logo
logo Kortrijk Xpo
logo Culligan
logo nielsen

Ervaren vertaalbureau Roeselare

Bij het selecteren van een vertaalbureau voor bedrijven in Roeselare zijn het vaak prijs en kwaliteit die een belangrijke rol spelen bij maken van een keuze.

Bij het vertaalbureau bieden we de beste prijs-kwaliteitverhouding. Onze vertalingen zijn toegankelijk voor elk bedrijf. Via onze vertaaldiensten willen we bijdragen aan het verbinden van mensen en het verspreiden van informatie.

Een aantal veel gevraagde vakgebieden zijn:

Scherpe tarieven

Bij het vertaalbureau begint elk project met het opmaken van een offerte. Het voorstel dat je van ons krijgt is overzichtelijk en transparant. Onze prijzen worden berekend op basis van de talencombinatie, de grootte van de opdracht, de levertermijn en het vakgebied.

Naast gewone vertalingen kan je bij ons ook terecht voor dringende vertalingen of spoedvertalingen. Het tarief voor deze opdrachten ligt iets hoger. Vaak wordt er dan gevraagd om dezelfde dag nog te leveren. De tarieven liggen ook hoger indien er bijvoorbeeld weekend- of avondwerk aan te pas komt.

Bij het vertaalbureau Roeselare profileren we ons als goedkoop vertaalbureau, in de positieve zin van de term. Vertalingen hoeven niet altijd duur te zijn, maar we zorgen er wel voor dat ze van de hoogste kwaliteit zijn.

Vertalingen van een mindere kwaliteit kunnen immers een negatieve invloed hebben op het imago van je bedrijf.

Je kan bij ons een proefvertaling aanvragen. Een tekst van maximaal 300 woorden (een pagina) wordt dan gratis vertaald. Op die manier kan je zelf ontdekken hoe we werken en leer je ons kennen.

Onze vertalers voor Roeselare

We willen onze klanten optimaal bedienen en daarom werken we enkel met native speakers. Dat wil zeggen dat onze vertalers enkel naar hun moedertaal vertalen. Native speakers wonen ook in het land van de doeltaal. 

Onze database telt meer dan 2000 freelance vertalers en kleinere lokale bureaus. Wij zijn in staat om vertaalwerk te leveren in alle talen. Voor particulieren in Roeselare bieden we trouwens niet enkel gewone beëdigde vertalingen aan, maar ook gelegaliseerde vertalingen.

Laten we kennismaken

Wij vinden dat persoonlijk contact voor een goede samenwerking zorgt. Voor de meeste van onze klanten werken we enkel op afstand, maar onze projectmanagers komen graag langs bij jou op kantoor om je vertaalbehoeftes te bespreken.

Neem contact met ons op om te zien hoe wij je kunnen helpen.

Scroll naar boven