Vertaalbureau Sint-Niklaas met ruime ervaring

Ondernemingen en organisaties uit de regio Sint-Niklaas helpen we graag verder met hun meertalige communicatie.

Daarom kies je voor ons

wij vertalen voor
logo universiteit Gent
logo Vlaamse Overheid
gucci logo
logo Kortrijk Xpo
logo Culligan
logo nielsen

Professioneel vertaalbureau in Sint-Niklaas

Wij vertalen regelmatig voor diverse organisaties uit de stad Sint-Niklaas. Voor onze professionele vertalingen werken we met een online vertaalbeheersysteem. Onze klanten kunnen de status van hun projecten en al de administratie die daarbij hoort online raadplegen. Op die manier kunnen we onze klanten uit Sint-Niklaas optimaal bedienen.

Uitsluitend professionele vertalers

Wij bieden bedrijven vertaaldiensten aan in de meest uiteenlopende vakgebieden. Zo vertalen we websites, technische handleidingen en zelfs hele boeken. Wij werken enkel met hoogopgeleide professionele vertalers en revisors. Al onze vertalers zijn ook native speakers. Ze zullen je teksten dus naar hun moedertaal vertalen.

Meestal wonen en werken onze vertalers ook in het land van de doeltaal. Zo zijn ze ook perfect vertrouwd met de lokale cultuur en kunnen ze hun vertalingen daarop afstemmen.

Net als onze vertalers, hebben ook de meeste van onze projectmanagers een taalkundige opleiding genoten. Ze kunnen je advies op maat bezorgen voor elk van je vertaalprojecten.

Particulieren uit de regio Sint-Niklaas kunnen bij ons ook terecht voor hun beëdigde vertalingen (en gelegaliseerde vertalingen). Ons vertaalbureau beschikt over een heel netwerk beëdigde vertalers in de meest uiteenlopende vakgebieden en talencombinaties. Doordat we meer dan één beëdigd vertaler per talencombinatie beschikbaar hebben, kunnen we de beëdigde vertalingen van je officiële documenten ook snel leveren in alle talen.

De beste kwaliteit

Elke vertaling wordt bij ons nagelezen door een tweede vertaler. Voor elke opdracht hanteren wij het 4-ogen principe. Je mag erop rekenen dat de vertalingen die je van ons krijgt, af zijn en klaar voor gebruik.

Doordat een deel van het vertaaltraject bij ons geautomatiseerd is, kunnen wij ons toespitsen op zaken die het verschil maken, zoals een extra service en kwaliteit. Bekijk onze referenties om te zien voor wie wij zoal werken.

Maak kennis met ons team

Onze projectmanagers zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar voor al je vragen. Je kan ons ook e-mailen indien je dat makkelijker vindt. Wil je toch liever een afspraak maken? Wij komen graag langs bij jou op kantoor om je vertaalwensen te bespreken.

We werken niet enkel voor bedrijven uit Sint-Niklaas maar hebben ook klanten in Beveren en Antwerpen.

Scroll naar boven