Vertaalbureau Beveren voor ondernemingen

Ondernemingen uit de regio Beveren kunnen al meer dan 20 jaar bij ons terecht voor meertalige communicatie in meer dan 140 talen.

Daarom kies je voor ons

wij vertalen voor
logo universiteit Gent
logo Vlaamse Overheid
gucci logo
logo Kortrijk Xpo
logo Culligan
logo nielsen

Vertaalbureau Beveren met ruime ervaring

Als vertaalbureau in Beveren willen wij bedrijven en organisaties uit Beveren en Oost-Vlaanderen in het algemeen optimaal bedienen met vertalingen. Wij bedienen bedrijven uit de ruime regio Beveren (inclusief Haasdonk, Melsele, Vrasene, Kallo, Doel, Kieldrecht en Verrebroek). 

Voor het grootste deel van onze klanten werken we uitsluitend vanop afstand. Via ons online vertaalbeheersysteem kan je het volledige traject van je vertaalproject volgen. Ook heb je toegang tot historieken en kan je facturen bekijken en downloaden. 

Maak je liever een afspraak bij jou op kantoor? Dat is geen enkel probleem. Een van onze projectmanagers komt graag langs om je vertaalbehoeftes in detail te bespreken.

Professionele vertalingen voor Beveren-Waas

Voor elk van onze klanten, of die in de regio Beveren, Sint-Niklaas, Lokeren of Antwerpen gevestigd zijn, werken we uitsluitend met professionele vertalers. Onze vertalers zijn ook steeds native speakers. Dit betekent eigenlijk dat ze zijn opgegroeid in het land waarvoor de vertaling bestemd is. Veelal wonen ze ook in het land van de doeltaal. Ze vertalen enkel en alleen naar hun moedertaal en hebben voeling met de lokale cultuur. Op die manier zit de culturele context van je vertalingen ook meteen goed.

In veel bedrijven worden algemene teksten in-house vertaald. Het is voor meer specifieke vakgebieden dat er vaak een beroep gedaan wordt op een vertaalbureau. Wij kunnen een beroep doen op vertalers voor de meest uiteenlopende sectoren. Meestal zijn vertalers gespecialiseerd in een beperkt aantal vakgebieden. Je hebt vertalers die enkel technische vertalingen voor hun rekening nemen, en je hebt er bijvoorbeeld die uitsluitend medische documenten of enkel marketingmateriaal vertalen.

Voor particulieren uit de regio Beveren-Waas bieden we ook vertalingen aan van officiële documenten. Indien je een officieel document laat vertalen, heb je een beëdigde vertaling nodig. Wij kunnen een beroep doen op beëdigde vertalers voor nagenoeg alle talen en talencombinaties.

Maak kennis met ons team

Heb je technische vertalingen nodig van je veiligheidsvoorschriften, wil je een contract vertalen, of heb je een beëdigde vertaling nodig, dan horen we graag van je.

Neem contact op met ons team om te zien hoe we je kunnen helpen. Wil je ineens een offerte aanvragen? We doen al het mogelijke om je binnen het uur te antwoorden.

Scroll naar boven