Vertaalbureau Lokeren en omgeving

Bedrijven en organisaties uit de regio Lokeren helpen wij graag met hun meertalige communicatie.

Daarom kies je voor ons

wij vertalen voor
logo universiteit Gent
logo Vlaamse Overheid
gucci logo
logo Kortrijk Xpo
logo Culligan
logo nielsen

Professioneel vertaalbureau voor Lokeren

Ons vertaalbureau vertaalt voor een pak bedrijven uit Lokeren. Veel ondernemingen die gevestigd zijn in Lokeren doen vaak zaken met bedrijven uit Frankrijk en doen een beroep op onze diensten voor hun Franse vertalingen.

Je kunt natuurlijk ook voor vele andere talen bij ons terecht voor kwalitatief hoogstaande vertalingen door native speakers. Je vindt een overzicht bij onze vertaaldiensten.

Afspraak op kantoor

Zekerheid, snelheid en gemak liggen aan de basis van een succesvolle vertaalopdracht. Via ons online systeem kan je het hele traject van de vertaling volgen vanaf je eigen werkplek. Onze projectmanagers hebben net als onze vertalers een uitgebreide kennis van verschillende talen en vakgebieden. Ze kunnen je taaladvies op maat bezorgen. Aarzel zeker niet om bij vragen contact met ons op te nemen. Maak je liever een afspraak bij jou op kantoor? Geen enkel probleem. Wij komen graag langs om je project in detail te bespreken.

Ervaren vertaalbureau Lokeren

Voor onze klanten in Lokeren vertalen we dagelijks diverse soorten teksten: technische manuals, webshops, maar ook advertenties en brochures. Je kan bij ons zelfs een volledig boek laten vertalen.

Onze vertalingen worden uitsluitend uitgevoerd door ervaren professionele vertalers die enkel naar hun moedertaal vertalen. Al onze vertalingen worden nagelezen door een tweede vertaler. We werken steeds volgens het 4-ogen principe. Onze vertalingen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Wij bieden ook een scherp tarief aan. Een deel van de rompslomp is bij ons geautomatiseerd. Wij spitsen ons graag toe op zaken die er echt toe doen, zoals de kwaliteit van de geleverde vertalingen.

Particulieren uit de regio Lokeren kunnen bij ons terecht voor een beëdigde vertaling van hun officiële documenten in alle talen en de meest uiteenlopende talencombinaties.

Samenwerken op afstand

Via ons online geautomatiseerd systeem kunnen wij onze klanten in Lokeren optimaal bedienen. Binnen het uur kunnen we je een offerte bezorgen. De vertalingen worden doorgaans per e-mail geleverd, maar je kan ze ook downloaden vanaf ons vertaalbeheersysteem.

We beperken ons niet tot het bedienen van bedrijven in Lokeren, maar werken ook voor bedrijven uit Beveren, Sint-Niklaas, Dendermonde, Aalst of Gent.

Neem contact op met ons om te zien hoe we je kunnen helpen.

Scroll naar boven