Vertaalbureau Dendermonde met professionele vertalers

Wij helpen bedrijven en organisaties uit de regio Dendermonde al meer dan 20 jaar met vertaalprojecten in alle talen.

Daarom kies je voor ons

wij vertalen voor
logo universiteit Gent
logo Vlaamse Overheid
gucci logo
logo Kortrijk Xpo
logo Culligan
logo nielsen

Vertaalbureau regio Dendermonde

Als vertaalbureau Dendermonde kunnen bedrijven, particulieren en organisaties uit de regio bij ons terecht voor professionele vertaaldiensten.

Voor het gros van onze klanten werken wij uitsluitend vanop afstand. Toch vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk en een van onze projectmanagers komt graag langs bij jou op kantoor om je vertaalproject uitvoerig te bespreken. Wij bedienen heel Dendermonde, inclusief de deelgemeentes Appels, Baasrode, Grembergen, Mespelare, Oudegem, Schoonaarde en Sint-Gillis-bij-Dendermonde. Ook bij ondernemingen uit de regio AalstLokeren of Sint-Niklaas gaan we graag langs op kantoor.

Vertalingen naar alle talen

Je kan bij ons terecht voor vertalingen naar alle talen, van Afrikaans tot Zweeds en alles daartussen.

Wij werken enkel en alleen met professionele ervaren vertalers. Elke vertaler die voor ons vertaalt, is een native speaker. De vertaler vertaalt dus uitsluitend naar zijn moedertaal. Doorgaans wonen en werken onze vertalers ook in het land van de doeltaal.

We bieden een breed gamma vertaaldiensten aan voor heel uiteenlopende sectoren. Zo kan je bij ons terecht voor technische agrarische vertalingen, voor het vertalen van verkoopsovereenkomsten, of medische bijsluiters.

Vaak doen ook particulieren een beroep op onze diensten wanneer ze beëdigde vertalingen nodig hebben. Voor beëdigde vertalingen van officiële documenten ben je bij ons aan het goede adres. Wij kunnen een beroep doen op beëdigde vertalers voor de meeste talen en talencombinaties.

Test onze vertaaldienst

Als bedrijf uit de regio Dendermonde krijg je de mogelijkheid onze vertaaldienst te testen en een proefvertaling aan te vragen. Een tekst tot 300 woorden (dat is ongeveer een pagina) vertalen wij gratis. Op die manier kan je je meteen een beeld vormen van de kwaliteit die wij leveren en leer je ons kennen.

Neem contact op met ons om te zien hoe we je kunnen helpen.

Scroll naar boven