Vertaalbureau Leuven met ruime ervaring

Bedrijven en organisaties uit de regio Leuven doen een beroep op ons vertaalbureau voor professionele vertalingen naar alle talen.

Daarom kies je voor ons

wij vertalen voor
logo universiteit Gent
logo Vlaamse Overheid
gucci logo
logo Kortrijk Xpo
logo Culligan
logo nielsen

Professioneel vertaalbureau Leuven

Al meer dan 20 jaar vertalen wij als vertaalbureau Leuven voor bedrijven en organisaties uit het Leuvense. Zo horen de Katholieke Universiteit Leuven en de stad Leuven tot onze klanten.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om foutloos te communiceren. Minder goede vertalingen zijn immers nefast voor het imago van bedrijven en hebben een negatieve invloed op het vertrouwen van hun klanten.

Afspraak maken in Leuven

Als bedrijf ga je op zoek naar een betrouwbare partner. 

We begrijpen dat snelheid en gemak aan de basis liggen van een succesvol vertaalproject. Via ons online-klantenplatform kan je het gehele vertaaltraject volgen van achter je eigen computer. 

Net zoals onze vertalers, hebben onze projectmanagers een uitstekende kennis van verscheidene talen en vakgebieden. Onze projectmanagers staan voor je klaar en kunnen je concreet taaladvies bezorgen.

Wil je toch liever een afspraak maken op jouw kantoor, dan is dat geen enkel probleem. Wij komen graag langs om je vertaalbehoeftes te bespreken.

Professionele vertalers voor alle vakgebieden

In ons vertaalbureau Leuven vertalen we dagelijks documenten uit heel uiteenlopende vakgebieden. 

Wil je je juridische teksten laten vertalen of heb je technische vertalingen nodig? We vertalen ook websites en je kan evengoed bij ons terecht voor beëdigde vertalingen van officiële documenten.

Voor al onze vertalingen doen we een beroep op ervaren native vertalers. Al onze vertalers vertalen naar hun eigen moedertaal en wonen in het land van de doeltaal. Onze vertalers zijn perfect op de hoogte van actuele terminologie en lokale cultuur.

Vertalingen in alle talen

We beperken ons niet enkel tot de Europese talen. Je kan bij ons terecht voor vertalingen in alle talen. Een beëdigde vertaling uit het Chinees of juridische vertalingen naar het Japans en Koreaans, het is allemaal mogelijk.

Samenwerken op afstand

Via onze website en ons online-vertaalplatform kunnen we onze klanten uit het Leuvense perfect bedienen. 

Wij doen er alles aan om je binnen het uur een offerte te bezorgen. 

Door ons vertaalbeheersysteem wordt het grootste deel van de administratie geautomatiseerd. Op die manier kunnen onze projectmanagers hun tijd besteden aan zaken die er echt toe doen, zoals de kwaliteit en de levertermijnen van jouw vertalingen.

We werken in de provincie Vlaams-Brabant niet enkel voor bedrijven uit Leuven, maar hebben bijvoorbeeld ook klanten in Dilbeek en Vilvoorde.

Scroll naar boven