Teksten laten vertalen door onze professionele vertalers

Laat je teksten vertalen door professionals. Al onze vertalers vertalen enkel en alleen naar hun moedertaal en in hun vakgebied.

Daarom kies je voor ons

wij vertalen voor
logo universiteit Gent
logo Vlaamse Overheid
gucci logo
logo Kortrijk Xpo
logo Culligan
logo nielsen

Professioneel je tekst laten vertalen

Onze klanten doen een beroep op ons vertaalbureau wanneer ze een professionele vertaling nodig hebben van hun teksten. 

Wanneer je als bedrijf zoveel moeite hebt besteed aan het schrijven of laten schrijven van een tekst, dan wil je niet dat je vertaalde tekst van mindere kwaliteit is. 

Slecht vertaalde teksten schaden het imago van je bedrijf.

De vertalers die je teksten vertalen

Al meer dan 20 jaar bouwen wij aan een database van professionele vertalers. 

Al onze vertalers zijn native speakers. Dat wil zeggen dat ze enkel en alleen naar hun moedertaal vertalen. We laten ook elke tekst vertalen door een vertaler die woont en werkt in het land van de doeltaal. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat de vertaalde teksten ook cultureel juist zitten.

We zorgen er ook voor dat elke tekst die we laten vertalen, ook wordt nagelezen door een tweede vertaler. Een naleesronde zorgt voor een betere kwaliteit van de vertalingen.

De werkwijze die we aanhouden bij het vertalen loopt parallel met die van een ISO-17100 en ISO-9001 gecertificeerd vertaalbureau.

Wanneer bedrijven bij ons een tekst laten vertalen, kunnen ze rekenen op kwaliteit.

Onze vakgebieden

Bij ons vertaalbureau kan je je tekst laten vertalen in de meest uiteenlopende vakgebieden.

Voor het vertalen van technische teksten kunnen we rekenen op ervaren technisch vertalers die je een kwalitatief hoogstaande technische vertaling kunnen bezorgen. We kunnen overweg met alle mogelijke bestandstypes, inclusief InDesign. We beperken ons ook niet enkel tot het vertalen van je tekst, maar zorgen ook voor het zetwerk. We zorgen ervoor dat de vertaling van jouw document klaar is om direct te gebruiken.

Wil je een erg gespecialiseerde juridische tekst laten vertalen, dan kan je daarvoor evengoed bij ons terecht. We werken samen met juridisch vertalers voor wie juridisch vakjargon geen geheimen heeft. Omdat juridische vertalingen vaak dringend zijn, kunnen we de teksten laten vertalen door meerdere vertalers in verschillende talen tegelijkertijd. We zorgen voor snel geleverde vertalingen, zonder verlies van kwaliteit.

Ook wanneer je een beëdigde vertaling nodig hebt van een tekst of een officieel document, helpen we je graag verder.

We hebben ook bijzonder veel ervaring met het vertalen van websites. We kunnen de teksten van je website direct in je cms vertalen. Dat bespaart je erg veel knip- en plakwerk en de vertaling kan op die manier heel snel worden opgeleverd.

Voor elk type tekst hebben wij een geschikte vertaler in huis.

Wij vertalen in elke taal

Omdat we doorgaans werken met bedrijven die in Nederland en België zijn gevestigd, vertalen we vaak tekst van het Nederlands naar het Frans of van het Nederlands naar het Engels of het Duits.

Je kan bij ons je tekst laten vertalen in elke taal. Wij vertalen naar meer dan 140 talen. Voor elke taal doen wij een beroep op ervaren native vertalers.

Proefvertaling

Als een eerste opdracht kunnen wij een korte tekst helemaal gratis voor je vertalen. Op die manier leer je ons bedrijf snel kennen.

Ben je benieuwd wat wij allemaal voor jouw bedrijf kunnen betekenen, neem dan contact met ons op voor een eerste kennismaking.

Scroll naar boven