Ervaren vertaalbureau Dilbeek

Wij helpen ondernemingen uit de regio Dilbeek graag met hun meertalige vertaalprojecten.

Daarom kies je voor ons

wij vertalen voor
logo universiteit Gent
logo Vlaamse Overheid
gucci logo
logo Kortrijk Xpo
logo Culligan
logo nielsen

Vertaalbureau regio Dilbeek

Het vertalen van een tekst is geen eenvoudige klus. Neem nu bijvoorbeeld een juridische tekst. Het vertalen van juridische teksten vraagt om specialistische kennis van juridisch vakjargon. Ons vertaalbureau uit Dilbeek staat klaar om je helpen met professionele vertalingen van juridische documenten zoals contracten, voorwaarden en conclusies.

Naast juridische teksten vertalen kan je bij ons ook terecht voor

Voor een compleet overzicht van de vakgebieden kan je een kijkje nemen bij vertaaldiensten.

Wij beperken ons trouwens niet tot het vertalen naar Europese talen. We vertalen naar zowat alle talen. Onze database telt meer dan 2000 professionele freelance vertalers en lokale vertaalbureaus waar wij al jaren mee samenwerken.

Juridische vertalingen en meer

Juridisch vertalen vergt specialistische kennis en ruime ervaring. Een verkeerde vertaling van een woord of een verkeerde woordkeuze kan de betekenis van je tekst veranderen. Om zo’n fouten te voorkomen, werken we uitsluitend met professionele vertalers. Al onze vertalers zijn trouwens native speakers en vertalen dus enkel naar hun eigen moedertaal en wonen of werken in het land waarvoor de vertaling bestemd is.

Particulieren kunnen bij ons ook terecht voor een beëdigde vertaling. Vaak worden we gevraagd officiële documenten te vertalen, zoals geboorteaktes, rijbewijzen, huwelijksaktes of uittreksels uit het strafregister. In zo’n gevallen worden de vertalingen steeds gemaakt door een beëdigde vertaler, die zijn handtekening en een stempel zet op de vertaling. Beëdigde vertalingen hebben een rechtsgeldig karakter.

Kwaliteit in alle vakgebieden

Vertalingen kan je het best overlaten aan een specialist. Dat is niet enkel bij juridisch vertaalwerk, maar bijvoorbeeld ook bij technische of financiële vertalingen.

Wij werken enkel en alleen met ervaren professionele vertalers die gespecialiseerd zijn in hun vakgebied. De vertalers zijn vertrouwd met het vakjargon en kunnen een inhoudelijk correcte tekst afleveren, in elke taal.

Bovendien worden alle vertalingen bij ons nagelezen door een tweede vertaler. Je mag erop rekenen dat het vertaalwerk dat je van ons krijgt, foutloos is en klaar voor gebruik.

Leer ons kennen

Wij vinden een persoonlijke service erg belangrijk. Wil je een vertaalproject in detail bespreken, dan komen wij graag langs bij jou op kantoor in Dilbeek, inclusief Sint-Martens-Bodegem, Sint-Ulriks-Kapelle, Itterbeek, Groot-Bijgaarden of Schepdaal. We hebben trouwens ook klanten in Vilvoorde en Leuven.

Neem contact op met ons team om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen.

Scroll naar boven