Tekst gratis vertalen met onze online vertaler

Voor een letterlijke gratis vertaling van enkele woorden of zinnen in een andere taal of een aantal andere talen kan je onze online vertaler gebruiken.

Onze vertaaltool is beschikbaar voor de volgende talen: Bulgaars, Chinees, Deens, Duits, Engels, Ests, Fins, Frans, Grieks, Hongaars, Italiaans, Japans, Lets, Litouws, Nederlands, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Sloveens, Slowaaks, Spaans, Tsjechisch, Zweeds.

Vertaal een tekst in enkele seconden. Kies je bron- en doeltaal en plak de te vertalen tekst in de vertaler. Klik daarna op 'vertalen'. Je kan de vertaling nadien eenvoudig kopiëren naar je klembord.


Online vertalen voor intern gebruik

Het gebruik van een online translator zoals die van ons of Google Translate is prima voor intern gebruik. Krijg je een e-mail van een leverancier met een aantal zinnen die je niet begrijpt, dan zal onze vertaalpagina je al een heel eind verder helpen.

Wil je een tekst vertalen die je nadien wil uitsturen naar je klanten, dan raden we aan gebruik te maken van professionele vertalingen.

In ons vertaalbureau worden alle vertalingen uitgevoerd door professionele ervaren vertalers die enkel naar hun moedertaal vertalen.

Neem contact op met ons team om te zien hoe we je kunnen helpen.

Scroll naar boven