Oekraïens vertaalbureau sinds 2000

Al meer dan 20 jaar leveren wij onze klanten eersteklas Oekraïense vertalingen.

Daarom kies je voor ons

wij vertalen voor
logo universiteit Gent
logo Vlaamse Overheid
gucci logo
logo Kortrijk Xpo
logo Culligan
logo nielsen

Ervaren vertaalbureau Oekraïens

Ben je op zoek naar een Oekraïens vertaalbureau voor een vrije of een beëdigde vertaling? Dan ben je bij ons vertaalbureau aan het juiste adres.

Sinds 2000 kan je bij ons terecht voor vrije en beëdigde vertalingen naar meer dan 140 talen. Daar hoort dan natuurlijk ook het Oekraïens bij. Wij vertalen vaak van het Nederlands naar het Oekraïens en vice versa, maar ook documenten die in het Engels of het Frans zijn opgesteld, kunnen we naar het Oekraïens vertalen.

Door ons ruime netwerk hebben we vertalers beschikbaar in de meest uiteenlopende vakgebieden. We hebben bijvoorbeeld ruime ervaring met vertalingen van technische documenten en ook met juridische vertalingen. Wil je officiële documenten vertalen, dan zetten we daarvoor een beëdigde vertaler Oekraïens in.

Wij leveren jouw vertaling snel, foutloos én voor een scherp tarief.

Native Oekraïens vertaler

De Oekraïense taal is een vrij grote taal binnen Europa. Het Oekraïens wordt gesproken door ongeveer 39 miljoen sprekers. Niet alleen in Oekraïne, maar ook in Wit-Rusland, Moldavië en Rusland wordt er Oekraïens gesproken.

De Oekraïense taal wordt geschreven in het Cyrillisch alfabet – net als het Wit-Russisch en het Russisch.

Bij ons worden jouw vertaalopdrachten enkel en alleen uitgevoerd door professionele native speakers. Dit betekent dat we met vertalers werken die zijn opgegroeid in het land waar hun moedertaal gesproken wordt. De doeltaal is dus hun eigen moedertaal en dat is de taal die je natuurlijk het beste kent.

Is jouw vertaalopdracht gericht op de Oekraïense markt? Dan zorgen wij ervoor dat jouw vertaalopdracht wordt uitgevoerd door een Oekraïense vertaler – een professionele vertaler die geboren én getogen is in Oekraïne.

Een native Oekraïense vertaler weet namelijk alles over de taal én jouw doelgroep. Dat is belangrijk, want een onnauwkeurig vertaalde term of een té letterlijke vertaling leidt tot misverstanden.

Daarom kies je voor ons

Indien je op zoek bent naar een professioneel vertaalbureau voor jouw Oekraïense vertalingen, hoef je niet verder te zoeken.

Je kan rekenen op de beste Oekraïense vertalingen. Onze werkwijze verschilt niet van die van een gecertificeerd vertaalbureau Oekraïens.

Wij vertalen bijvoorbeeld voor de Vlaamse Overheid, Universiteit Gent en de KU Leuven.

Daarom kiezen onze klanten voor ons:

  • Native vertalers. Wij werken enkel en alleen samen met vertalers die zijn opgegroeid in het land waar hun moedertaal gesproken wordt. Een tekst die gericht is op Oekraïners wordt niet vertaald door een Moldaviër of een Rus die vloeiend Oekraïens spreekt. Onze Oekraïense vertalers kennen de Oekraïense taal én cultuur door en door.

  • Uiteenlopende vakgebieden. Of je nu een Oekraïense vertaling nodig hebt voor een juridische verklaring, medische instructies of gewoon een blog wilt vertalen voor de Oekraïense markt, voor ieder vakgebied staan er ervaren Oekraïense vertalers voor je klaar.

  • We werken met ervaren projectmanagers die het traject van jouw vertaling perfect opvolgen.

  • Snelheid. We streven ernaar je binnen één uur na de offerteaanvraag een voorstel te sturen. Ga je akkoord? Dan beginnen we vaak dezelfde dag nog aan je vertaalopdracht.

  • Onze tarieven zijn transparant.

Neem contact op met ons team om te zien wat we voor jou kunnen betekenen.

Scroll naar boven