Brochure laten vertalen

Een brochure vertalen laat je het best over aan professionele vertalers. Bij ons vertaalbureau ben je in goede handen.

Daarom kies je voor ons

wij vertalen voor
logo universiteit Gent
logo Vlaamse Overheid
gucci logo
logo Kortrijk Xpo
logo Culligan
logo nielsen

Professioneel je brochure vertalen

Voor onze internationale klanten zorgen we vaak voor het vertalen van brochures of ander drukwerk. De brochure die je afgeeft aan een prospect is je visitekaartje. Je hebt veel tijd en aandacht besteed aan het opstellen ervan, en dan wil je natuurlijk dat ook de vertaalde brochure dezelfde impact heeft.

Ervaren gespecialiseerde vertalers

In ons vertaalbureau werken we uitsluitend met native speakers. Al onze vertalers vertalen dus enkel naar hun moedertaal.

Een brochure laten vertalen door native speakers heeft niks dan voordelen. Wanneer je tekst vertaald wordt door een vertaler die de doeltaal als moedertaal heeft, zal je tekst in de andere taal niet enkel op het vlak van taal, maar ook inhoudelijk en cultureel correct zijn.

Doordat we voor uiteenlopende organisaties werken, hebben we over de jaren heen een uitgebreid netwerk professionele vertalers opgebouwd. Wanneer je een vertaling nodig hebt, zorgen onze projectmanagers ervoor dat een vertaler gekozen wordt met relevante expertise. Op die manier zal je vertaalde brochure de juiste tone of voice hebben.

Bij elke vertaling houden we natuurlijk ook rekening met je specifieke wensen op het vlak van stijl en terminologie.

Elke vertaling wordt ook nagelezen door een tweede vertaler. Ook de revisor is een native speaker met relevante ervaring in jouw vakgebied.

We streven ernaar je in elk geval te voorzien van de perfecte vertaling.

Brochure vertalen met behoud van opmaak

Een brochure wordt vaak opgemaakt in InDesign.

Wij kunnen de tekst uit InDesign makkelijk exporteren om te vertalen. De vertaling wordt nadien terug geïmporteerd met behoud van de lay-out.

We zorgen ervoor dat jouw brochure er in de andere talen net zo uitziet als het origineel. Je mag er zeker van zijn dat je boodschap duidelijk overgebracht wordt aan je internationale doelgroep.

Offerte aanvragen

Een brochure vertalen start bij een offerte. Wij hanteren voor onze vertalingen scherpe tarieven. De prijs voor een vertaling is gebaseerd op het aantal woorden in de brontekst.

Je weet vooraf precies wat de te verwachten kosten zijn.

We doen er alles aan je binnen het uur een offerte te bezorgen.

Scroll naar boven