Een paspoort laten vertalen

Laat je paspoort vertalen door een ervaren beëdigd vertaler.

Daarom kies je voor ons

wij vertalen voor
logo universiteit Gent
logo Vlaamse Overheid
gucci logo
logo Kortrijk Xpo
logo Culligan
logo nielsen

Nauwkeurig een paspoort vertalen

Een paspoort is een verzameling van gegevens die eigen zijn aan een natuurlijk persoon. Het is een officieel document waarmee je je identificeert, en waarmee je geïdentificeerd kan worden.

De vertaling van een paspoort lijkt een eenvoudige en kleine opdracht. Het gaat immers om een beperkt aantal woorden. Alle woorden die op je paspoort voorkomen, moeten wel allemaal correct zijn vertaald, anders loop je het risico dat je paspoort niet erkend wordt.

Wanneer we je paspoort vertalen, laten we dit doen door ervaren beëdigde vertalers.

Beëdigde vertaling van je paspoort

Voor de vertaling van je paspoort is een vrije vertaling niet rechtsgeldig. Voor officiële documenten heb je een beëdigde vertaling nodig.

Bij beëdigde vertalingen zet de vertaler een stempel en zijn handtekening op de vertaling. Hij verklaart zo eigenlijk dat hij de vertaling naar eer en geweten heeft uitgevoerd.

De stempel en de handtekening geven aan de vertaling van je paspoort een officieel karakter, waardoor het vertaalde document zelf aanvaard zal worden door officiële instanties in het buitenland.

In bepaalde gevallen is er ook een legalisatie van de beëdigde vertaling nodig. Ook daar kunnen wij voor zorgen.

Een scan van je paspoort laten vertalen

Om een paspoort te vertalen, heeft een beëdigde vertaler het originele exemplaar niet nodig. Met een scan of goede foto die je met je telefoon kan nemen, hebben we voldoende.

Het spreekt voor zich dat je van de beëdigde vertalingen de originelen toegestuurd krijgt per post.

Documenten vertalen in verschillende talen

Je kan bij ons vertaalbureau terecht voor vertalingen van documenten in alle talen. We beperken ons dus niet enkel tot Europese talen, maar vertalen ook uit en in Aziatische talen bijvoorbeeld.

We hebben een uitgebreid netwerk beëdigde vertalers voor heel uiteenlopende talencombinaties.

Je mag er zeker van zijn dat je vertalingen snel geregeld zijn.

We vertalen ook wel meer dan alleen maar paspoorten. We kunnen ook je geboorteakte vertalen en je kan bijvoorbeeld ook je rijbewijs laten vertalen.

Prijs aanvragen

De prijs voor het vertalen van een paspoort hangt af van de talencombinatie.

Wanneer je ons je document per e-mail bezorgt, zorgen we zo snel mogelijk voor een vrijblijvende offerte, vaak al binnen het uur.

Scroll naar boven