Nauwkeurig een rijbewijs vertalen

Bij het vertalen van een officieel document zoals een rijbewijs, schakelen we steeds een professionele beëdigd vertaler in.

Daarom kies je voor ons

wij vertalen voor
logo universiteit Gent
logo Vlaamse Overheid
gucci logo
logo Kortrijk Xpo
logo Culligan
logo nielsen

Een rijbewijs laten vertalen

Een rijbewijs is een officieel document dat ook als legitimatiebewijs gebruikt kan worden.

Wanneer je in het buitenland de weg op wil, of wanneer je een buitenlands rijbewijs in België of Nederland wil laten erkennen, dan zal je je rijbewijs moeten laten vertalen.

Bij ons vertaalbureau mag je erop rekenen dat we hiervoor de meest geschikte vertaler inzetten. Wanneer we je rijbewijs vertalen, doen we altijd een beroep op ervaren beëdigde vertalers.

Beëdigde vertaling van een rijbewijs

Voor de vertaling van officiële documenten zoals een rijbewijs is een gewone vertaling niet voldoende. Je hebt een professionele beëdigde vertaling nodig.

Een beëdigd vertaler zal zijn stempel zetten op de vertaling van je rijbewijs. Zo verklaart hij dat hij de vertaling naar eer en geweten correct heeft uitgevoerd. Op die manier wordt de beëdigde vertaling van je rijbewijs gezien als een officieel document en heeft het een rechtsgeldig karakter.

Kopie van je rijbewijs vertalen

Wil je je rijbewijs laten vertalen, dan hebben we het origineel niet nodig. We kunnen voor de officiële beëdigde vertaling zorgen op basis van een kopie, scan, of goede foto.

De digitale versie kan je ons per e-mail sturen. De beëdigde vertaling krijg je van ons digitaal terug, maar ook als origineel per post.

Documenten vertalen in elke taal

Je kan ervan uit gaan dat bij een rijbewijs vertaling Engels vaak een van de nodige talen is. Vaak is een rijbewijs opgemaakt in verschillende talen, waarvan het Engels er een is. In dat geval vertalen we voor lokaal gebruik je rijbewijs naar het Frans of het Nederlands.

Bij ons vertaalbureau kan je terecht voor vertalingen naar meer dan 140 talen.

Offerte aanvragen

Wanneer het nodig is dat we je rijbewijs vertalen, dan starten we met een offerte.

Stuur ons de digitale versie van je rijbewijs op per e-mail en we doen er alles aan je zo snel mogelijk een voorstel te bezorgen. 

Wanneer je akkoord gaat met ons voorstel, kunnen we in de meeste gevallen dezelfde dag nog starten met jouw vertaling. 

We proberen er ook steeds voor te zorgen dat je niet lang hoeft te wachten op de vertaling.

Andere officiële documenten die je bij ons kan laten vertalen:

Scroll naar boven