Website vertalen

Je website vertalen voor de lokale markt

Je website is het uithangbord van je bedrijf. Wat je ook verkoopt of in welke branche je ook actief bent, wij zorgen ervoor dat je website vertalingen afgestemd zijn op je lokale doelgroep.

Wij bieden vertaaldiensten aan in alle vakgebieden. We werken samen met ervaren vertalers die enkel en alleen naar hun moedertaal vertalen.

Wanneer we een website vertalen, zorgen we er ook voor dat we met een website vertaler werken die werkt en woont in het land van de doeltaal. Op die manier kunnen we garanderen dat culturele nuances correct worden overgebracht.

Het doel van een website vertaling is immers je bezoekers aanzetten tot actie om zo meer klanten en uiteindelijk meer omzet te genereren. Vertalingen die perfect zijn afgestemd op je doelgroep spelen hierbij een cruciale rol.

Bij het vertaalbureau zorgt je projectmanager ervoor dat voor je project het juiste team vertalers en revisors wordt samengesteld.

Al onze projectmanagers zijn ervaren professionals die je kunnen begeleiden bij elke stap van je project.

Een website vertaling in elke taal

Ons talenaanbod telt meer dan 140 doeltalen. Doorgaans worden we gevraagd websites te vertalen naar het Nederlands, Engels, Frans en Duits, maar we vertalen bijvoorbeeld ook sites naar het Japans, Koreaans en Chinees.

Computerondersteund vertalen

Voor grotere websites kan het erg interessant zijn de vertalingen uit te voeren met behulp van vertaalgeheugensoftware. Een vertaalgeheugen houdt vertaalde segmenten bij die later (of in hetzelfde document) opnieuw gebruikt kunnen worden. Dit versnelt het vertaalwerk, en maakt ook het kostenplaatje aantrekkelijker, omdat herhaalde stukken tekst tegen een verminderd tarief aangerekend kunnen worden.

Vertalen van titels en metabeschrijvingen

Een volledige website vertalen betekent ook dat de titels, metabeschrijvingen en permalinks aangepast en vertaald moeten worden. Een duidelijke en korte permalink, verbetert je vindbaarheid in de zoekmachines. Ook is het belangrijk rekening te houden met de aangewezen lengte van titels en beschrijvingen en er je zoekwoorden in te vermelden.

Scroll naar top