Betrouwbaar vertaalbureau Brussel

Al meer dan 20 jaar helpen wij bedrijven en organisaties uit de regio Brussel met hun meertalige communicatie.

Daarom kies je voor ons

wij vertalen voor
logo universiteit Gent
logo Vlaamse Overheid
gucci logo
logo Kortrijk Xpo
logo Culligan
logo nielsen

Ons vertaalbureau in Brussel

Indien je een professioneel vertaalbureau Brussel zoekt, dan hoef je niet verder te zoeken. We helpen je heel graag verder.

We hebben geen fysiek kantoor in Brussel, maar zijn in staat je snel van een professionele vertaling te voorzien. Wij maken gebruik van een online vertaalbeheersysteem. Je kan het traject van je vertaling online volgen vanaf je eigen computer.

Wil je je project liever persoonlijk bespreken, dan komen we graag langs bij jou op kantoor.

Professionele vertalers met ervaring

Al onze vertalingen worden uitgevoerd door ervaren vertalers.

We werken ook uitsluitend met native speakers. Dat wil zeggen dat onze vertalers enkel naar hun eigen moedertaal vertalen. Meestal wonen onze vertalers ook in het land van de doeltaal. Op die manier zijn ze perfect vertrouwd met de lokale cultuur. Zoiets merk je in de vertalingen.

Elke tekst die we laten vertalen, wordt ook nagelezen door een andere vertaler. De eerste vertaling wordt onder de loep genomen door een ervaren revisor.

De vertalingen die je van ons vertaalbureau krijgt, zijn klaar voor gebruik.

Vakgebieden en talen

We hebben ervaring in heel uiteenlopende vakgebieden. Veel gevraagde vertaaldiensten zijn

Bij elke te vertalen tekst zorgen onze projectmanagers ervoor dat enkel de vertalers met de juiste achtergrond en specialisatie in jouw specifiek vakgebied ingezet worden.

In ons vertaalbureau voor Brussel kan je terecht voor vertalingen naar alle talen. We beperken ons niet tot de talen van de Europese Unie. We vertalen naar meer dan 140 talen.

Betrouwbaar vertaalbureau

Laat een professionele indruk achter bij je klanten en laat je documenten bij ons vertaalbureau vertalen.

Een vertaalopdracht start bij een offerte. De prijs voor een vertaling is gebaseerd op het aantal woorden in de originele taal. De offerte die je van ons krijgt is duidelijk en transparant. We streven ernaar je binnen het uur een voorstel te bezorgen.

We vertalen niet enkel voor bedrijven uit de regio Brussel, maar hebben ook klanten in Leuven, Vilvoorde en Dilbeek. We hebben ook klanten in Nederland, zoals bijvoorbeeld in Amsterdam.

Scroll naar boven