Professioneel vertaalbureau Diksmuide

Bedrijven en organisaties uit Diksmuide helpen wij graag met hun meertalige communicatie.

Daarom kies je voor ons

wij vertalen voor
logo universiteit Gent
logo Vlaamse Overheid
gucci logo
logo Kortrijk Xpo
logo Culligan
logo nielsen

Ervaren vertaalbureau in Diksmuide

Als vertaalbureau Diksmuide vertalen we regelmatig voor organisaties uit de regio Diksmuide. Tot onze klanten behoren bijvoorbeeld toeristische diensten en musea.

Doorgaans bedienen wij onze klanten vanop afstand. Wij werken met een vertaalbeheersysteem en onze klanten kunnen op elk ogenblik de status van hun project online bekijken. Ook de administratie die bij elk vertaalproject gepaard gaat, zoals offertes, orders en facturen, kunnen online bekeken worden.

Vertalingen in alle vakgebieden

Professionele en duidelijke communicatie is essentieel. Om misverstanden te voorkomen is een volledige en kwalitatief goede vertaling van groot belang.

Ons vertaalbureau in Diksmuide biedt de oplossing om misverstanden te voorkomen. Wij bieden vertalingen aan in zowat elke taal. Wij beperken ons niet enkel tot de Europese talen, maar vertalen bijvoorbeeld ook naar het Arabisch en het Koreaans.

Naast een uitgebreid talenaanbod hebben we ook ervaring in diverse vakgebieden. We bieden niet enkel gewone vertalingen aan. Ook voor een beëdigde vertaling, gemaakt door een beëdigd vertaler, kan je bij ons terecht.

Ervaren vertalers voor klanten in Diksmuide

Wij weten als geen ander dat een verkeerde vertaling een negatieve invloed heeft op je imago, of tot misverstanden kan leiden.

Stel je voor dat je bij het vertalen van een contract werkgever en werknemer van plaats verwisselt. Ook bij een technische vertaling van veiligheidsvoorschriften kan het fout gaan en kan de veiligheid van je werknemers in gevaar komen.

Elk van je documenten wordt bij ons vertaald door een ervaren gespecialiseerd vertaler. Net zoals voor klanten in Roeselare of Ieper, zijn alle vertalers voor klanten in Diksmuide native speakers. Ze vertalen enkel en alleen naar hun moedertaal en wonen ook meestal in het land van de doeltaal. Ze zijn dus opgegroeid met de taal en cultuur van het land waarvoor de vertaling bedoeld is. Zo kunnen onze vertalers tijdens het vertalen, rekening houden met eventuele cultuurverschillen.

In-house revisie

Je document wordt steeds door een ervaren vertaler vertaald, maar een laatste revisie door een tweede vertaler zorgt ervoor dat je een foutloze vertaling krijgt.

Je mag erop rekenen dat de vertalingen die je van ons krijgt, van de beste kwaliteit zijn, en klaar voor gebruik. Wij zorgen ervoor dat je boodschap helder en duidelijk wordt overgebracht.

Maak kennis met ons team

Het gros van onze klanten bedienen we enkel vanop afstand, maar indien je je vertaalwerk persoonlijk wil bespreken, dan komen we graag langs bij jou op kantoor.

Neem contact op met ons om te zien hoe wij je kunnen helpen.

Scroll naar boven