Duits vertaalbureau voor de perfecte Duitse vertaling

Al meer dan 20 jaar rekenen bedrijven op ons voor eersteklas Duitse vertalingen.

Daarom kies je voor ons

wij vertalen voor
logo universiteit Gent
logo Vlaamse Overheid
gucci logo
logo Kortrijk Xpo
logo Culligan
logo nielsen

Nauwkeurige Duitse vertalingen

Als professioneel Duits vertaalbureau willen wij een betrouwbare vertaalpartner zijn voor onze klanten. We vinden het belangrijk bedrijven te kunnen voorzien van kwalitatief hoogstaande Duitse vertalingen.

Voor elke Duitse vertaling doen wij een beroep op een gespecialiseerd Duits vertaler. We werken ook enkel met native Duitse vertalers. Al onze vertalers zijn native speakers. Dat wil zeggen dat ze de Duitse taal als moedertaal hebben. We doen ook steeds een beroep op vertalers die in Duitsland wonen.

Duits vertalen is meer dan alleen maar het omzetten van woorden naar de Duitse taal. Om een vertaling van hoge kwaliteit te kunnen afleveren, moet je ook vertrouwd zijn met de cultuur van het land van de doeltaal.

Perfecte vertaling voor je Duitse doelgroep

Wie denkt aan een professioneel vertaalbureau Duits, denkt ongetwijfeld ook aan een technisch vertaalbureau Duits. Voor onze Duitse klanten zetten we heel regelmatig onze native vertalers in om technische handleidingen te vertalen.

Voor advocatenkantoren vertalen wij bijvoorbeeld vaak vaak algemene voorwaarden voor hun Duitse klanten.

We helpen je ook graag met een beëdigde vertaling. Wanneer je officiële documenten moet laten vertalen, dan heb je daarvan beëdigde vertalingen nodig. Onze vertalers Duits zorgen ervoor dat je beëdigde vertaling geldig is bij officiële instanties.

Tijdens de meer dan 20 jaar dat wij naar het Duits vertalen, hebben we een database aangelegd met ervaren Duitse vertalers. Al onze native vertalers zijn uitvoerig getest op hun kennis van de Duitse taal, de brontaal waaruit ze vertalen, en het vakgebied waarin ze het meest vertalen.

Wij hebben ervaring met Duitse vertalingen in heel uiteenlopende vakgebieden. Voor de meeste vakgebieden kunnen wij ook uitstekende referenties voorleggen. Regelmatig helpen wij bedrijven met het vertalen van hun volledige website naar het Duits.

Bekijk onze vertaaldiensten voor een overzicht van de meest gevraagde vakgebieden.

Duits vertaalbureau en kwaliteit

Wij willen een betrouwbare partner zijn en staan garant voor hoogwaardige vertalingen. De vertaalde tekst die je van ons ontvangt, is af en klaar voor gebruik.

Elke vertaling die je aan ons vertaalbureau Duits toevertrouwt, wordt grondig nagelezen. Elke Duits vertaler leest zijn eigen eerste vertaling na voor die aan ons teruggestuurd wordt.

Wanneer wij het vertaalde document dan ontvangen, zorgen we ervoor dat alles nog eens wordt nagelezen door een tweede native speaker. Het ‘vier-ogenprincipe’ zorgt ervoor dat je een foutloze vertaling krijgt, waarmee je een goede indruk maakt bij je doelgroep.

Onze werkwijze legt stap voor stap uit hoe wij elke vertaling aanpakken. Wij hanteren dezelfde werkwijze als een iso 17100 gecertificeerd Duits vertaalbureau.

Meer dan een vertaalbureau Duits-Nederlands

We zorgen bijna dagelijks voor professionele vertalingen Duits-Nederlands, Nederlands-Duits en Engels-Duits. Wij zijn echter wel niet enkel een Duits vertaalbureau.

Bedrijven doen ook vaak een beroep op onze diensten omdat ze een Engels of  Frans vertaalbureau nodig hebben.

We beperken ons ook niet enkel tot de Europese talen. We vertalen ook naar een pak andere talen, zo’n 140 in totaal.

De Duitse afzetmarkt

Met meer dan 120 miljoen moedertaalsprekers, is Duitsland een enorme afzetmarkt voor Belgische en Nederlandse bedrijven. Wanneer je van plan bent je product of dienst bij de Duitsers aan de man te brengen, dan hoeven de Duitse vertalingen helemaal geen struikelblok te zijn.

Indien je een Duitse vertaling nodig hebt, dan wil je dat die gemaakt wordt door een professionele vertaler. Je mag van ons foutloze teksten terug verwachten die niet moeten onderdoen voor de originele tekst.

Een vertaalopdracht start bij een offerte. Wij hanteren een scherp tarief voor zowel kleine als grote vertalingen.

Neem contact op met ons team om te zien hoe we je kunnen helpen.

Scroll naar boven