Een certificaat laten vertalen

Voor de professionele vertaling van je certificaat ben je bij ons vertaalbureau in goede handen.

Daarom kies je voor ons

wij vertalen voor
logo universiteit Gent
logo Vlaamse Overheid
gucci logo
logo Kortrijk Xpo
logo Culligan
logo nielsen

Professioneel je certificaat vertalen

Een certificaat is een bewijs dat je een bepaalde opleiding hebt genoten of ervaring hebt opgedaan. Je hebt hier hard voor gewerkt en mag er trots op zijn.

Het certificaat kan van belang zijn voor je professionele carrière. Wil je bijvoorbeeld in het buitenland gaan werken, moet je mogelijk je certificaat vertalen.

Je mag erop rekenen dat we hiervoor de juiste juridische vertalers inzetten. Al onze vertalers zijn native speakers. Native vertalers vertalen enkel en alleen naar hun moedertaal. Het voordeel hierbij is dat je vertalingen niet enkel op gebied van taal, maar ook op vlak van cultuur juist zijn.

Beëdigde vertaling van je certificaat

Wanneer we officiële documenten laten vertalen, doen we doorgaans een beroep op een beëdigd vertaler.

Een beëdigd vertaler zal op het certificaat in de andere taal zijn stempel aanbrengen. Zo verklaart hij dat je certificaat naar eer en geweten correct is vertaald.

Certificaat vertalen op basis van scan

Om een certificaat te vertalen, hebben we het origineel niet nodig. Een scan of een goede foto die je met je telefoon maakt, is voldoende.

Je scan of je foto kan je ons makkelijk per e-mail bezorgen. Van de beëdigde vertaling krijg je van ons wel het origineel toegestuurd per post.

Documenten vertalen in alle talen

In ons vertaalbureau vertalen we naar niet minder dan 140 talen. We hebben jarenlange ervaring met vertaaldiensten in heel uiteenlopende vakgebieden.

We hebben een uitgebreid netwerk vertalers die vertrouwd zijn met het vertalen van juridische teksten. We helpen je graag verder wanneer je een vertaling nodig hebt van je getuigschriften en je kan bij ons natuurlijk ook cijferlijsten en je diploma laten vertalen.

Offerte aanvragen

Een vertaling van je certificaten start bij ons bij een offerte. Stuur ons je document per e-mail en we doen er alles aan je zo snel mogelijk een voorstel te sturen.

Ga je akkoord met ons voorstel, dan beginnen we vaak dezelfde dag nog met je vertaling.

Scroll naar boven