Vertaalbureau Beringen en omstreken

Bedrijven uit de regio Beringen kunnen al meer dan 20 jaar bij ons terecht voor vertalingen in meer dan 140 talen.

Daarom kies je voor ons

wij vertalen voor
logo universiteit Gent
logo Vlaamse Overheid
gucci logo
logo Kortrijk Xpo
logo Culligan
logo nielsen

Professioneel vertaalbureau Beringen

Indien je op zoek bent naar een vertaalbureau uit Beringen, helpen we je graag verder. Hoewel we geen fysiek kantoor hebben in Beringen (of in Beverlo, Koersel, Stal of Paal), kunnen we je makkelijk en snel van een vertaling voorzien. 

Wij werken met een online vertaalbeheersysteem. Je kan het traject van je vertaling online volgen. 

Indien je je project graag persoonlijk bespreekt, dan komen wij natuurlijk heel graag langs bij jou op kantoor.

Ervaren professionele vertalers

Voor alle talen werken we enkel met hoogopgeleide professionele vertalers. Elke vertaler is ook een native speaker. Dat wil zeggen ze ze zijn opgegroeid in het land waarvoor de vertaling bestemd is. 

Je kan bij ons vertaalbureau uit Beringen terecht voor gespecialiseerde vertalingen in de meest uiteenlopende vakgebieden. Zo doen bedrijven een beroep op onze diensten voor hun technische vertalingen of voor andere taalversies van hun juridische documenten

We doen ook meer dan ‘gewone’ juridische vertalingen. Je kan bij ons ook terecht voor je beëdigde vertalingen. Een beëdigde vertaling wordt gemaakt door een beëdigd vertaler. Beëdigde vertalers plaatsen hun handtekening op de vertaling van een officieel document, en daardoor krijgt de vertaling een rechtsgeldig karakter.

Leer ons kennen

Ons vertaalbureau uit Beringen biedt potentiële klanten de mogelijkheid onze vertaaldienst te testen. Een proefvertaling van een A4-tje vertalen wij gratis, in om het even welke taal. 

Op die manier maak je kennis met onze projectmanagers, leer je onze werkwijze kennen en kan je vooraf onze kwaliteit beoordelen.

We werken trouwens niet enkel voor bedrijven uit Beringen, maar hebben klanten in heel de provincie Limburg zoals in Hasselt, Genk en Sint-Truiden.

Contacteer ons om te zien hoe wij je kunnen helpen.

Scroll naar boven