Vertaalbureau Hasselt voor bedrijven

Al meer dan 20 jaar helpen wij als vertaalbureau regio Hasselt bedrijven met hun meertalige communicatie.

Daarom kies je voor ons

wij vertalen voor
logo universiteit Gent
logo Vlaamse Overheid
gucci logo
logo Kortrijk Xpo
logo Culligan
logo nielsen

Professioneel vertaalbureau Hasselt

Goede en duidelijke communicatie ligt aan de basis van sterke klantrelaties. Het is belangrijk dat elk onderdeel van je communicatie, waaronder dus de teksten, helemaal zijn afgestemd op je doelgroep.

Ons vertaalbureau in Hasselt heeft ruime ervaring met meertalige communicatie. Wij vertalen naar niet minder dan 140 talen. Bedrijven uit Limburg kunnen bij ons terecht voor vertaalwerk in de meest uiteenlopende vakgebieden. We vertalen websites, marketingteksten en je kan bij ons ook terecht voor een beëdigde vertaling van je officiële documenten.

Hoe wij werken voor bedrijven in Hasselt

Kwaliteit komt bij het vertaalbureau op de eerste plek. Een goeie tekst zorgt ervoor dat je boodschap duidelijk wordt overgebracht aan je doelgroep. Een slechte tekst, en dus een slechte vertaling, heeft een negatief effect op het imago van je bedrijf.

Onze werkwijze is volledig afgestemd op het aanleveren van foutloze vertalingen. Voor we aan het echte vertaalwerk beginnen, gaan we eerst na wat het publiek is dat je wil aanspreken, en wat de tone of voice moet zijn. Heb je een terminologielijst, dan is het handig dat je die naar ons stuurt. Door onze vertalers duidelijk te briefen, zal een eerste versie van je vertaling waarschijnlijk al de gewenste kwaliteit hebben en is er achteraf weinig sleutelwerk nodig.

Wil je liever vooraf de proef op de som nemen, vraag dan een proefvertaling aan. Een korte tekst van zo’n 300 woorden kunnen we gratis vertalen. Zo krijg je meteen een eerste indruk van de kwaliteit en leer je ons kennen.

Onze vertalers voor Hasselt

We werken uitsluitend met professionele vertalers. Al onze vertalers zijn bovendien native speakers. Ze vertalen enkel en alleen naar hun eigen moedertaal. Vertalers zijn doorgaans ook gespecialiseerd in een beperkt aantal vakgebieden.

Je kan bij ons bijvoorbeeld terecht voor gespecialiseerde vertalingen van juridische documenten. We doen veel meer dan juridische vertalingen, en vertalen bijvoorbeeld ook technische handleidingen.

We bieden een totaalpakket taaldiensten aan en ook wanneer je een beëdigde vertaling nodig hebt, kan je daarvoor bij ons terecht. We zorgen ook voor beëdigde vertalingen van al je officiële documenten en kunnen een beroep doen op beëdigde vertalers voor de meest uiteenlopende talencombinaties.

De beste kwaliteit

In ons vertaalbureau in Hasselt streven we ernaar onze diensten constant te verbeteren. We werken bijvoorbeeld met een online vertaalbeheersysteem. Een deel van het vertaalproces wordt bij ons geautomatiseerd, zodat we ons kunnen toespitsen op het leveren van kwaliteit.

Al onze teksten worden vertaald door professionele vertalers. Bovendien wordt elke vertaling nog eens nagekeken door een ervaren revisor. De vertalingen die je van ons krijgt, zijn van de beste kwaliteit en klaar voor gebruik.

We vertalen niet enkel voor bedrijven die gevestigd zijn in Hasselt, maar hebben ook klanten in Sint-Truiden, Genk en Beringen.

Neem contact op met ons om te zien hoe we je kunnen helpen.

Scroll naar boven