Vertaalbureau Genk met meer dan 20 jaar ervaring

Bedrijven en organisaties uit de regio Genk kunnen al meer dan 20 jaar bij ons terecht voor professionele vertalingen in meer dan 140 talen.

Daarom kies je voor ons

wij vertalen voor
logo universiteit Gent
logo Vlaamse Overheid
gucci logo
logo Kortrijk Xpo
logo Culligan
logo nielsen

Professioneel vertaalbureau in Genk

Ben je op zoek naar een betrouwbaar vertaalbureau in de omgeving van Genk? Voor een pak bedrijven uit deze regio hebben we al teksten vertaald.

Door onze vertaaldiensten in verschillende branches kunnen we bedrijven uit diverse sectoren voorzien van kwalitatief hoogstaande vertalingen. We hebben bijvoorbeeld veel ervaring met juridische vertalingen en technische vertalingen.

Vertaalbureau Genk: enkel topkwaliteit

Als bedrijf besteed je veel aandacht en tijd aan het opstellen van je brontekst. Je wil dat je communicatie duidelijk en helder is voor je lezer. Het is dan uiteraard de bedoeling dat ook de vertaling hetzelfde kwaliteitsniveau heeft.

Bij ons vertaalbureau uit Genk kan je rekenen op de perfecte vertaling. Ons team bestaat uitsluitend uit professionele native vertalers. De taal van de doeltekst is ook de moedertaal van de vertaler. Die taal kent de vertaler als geen ander, waardoor ook de wat moeilijker termen probleemloos vertaald kunnen worden. Bovendien kan de vertaling ook afgestemd worden op de lokale cultuur. Zo wordt je boodschap helder overgebracht op je doelgroep.

Onze professionele vertalers hebben jarenlange ervaring met het vertalen van teksten uit uiteenlopende vakgebieden. We hebben bijvoorbeeld ervaring met het vertalen van marketingteksten of medische documenten. Je kan bij ons ook terecht voor beëdigde en gelegaliseerde vertalingen van officiële documenten.

We vertalen naar courante talen zoals het Duits en het Frans, maar ook naar het vereenvoudigd Chinees, Koreaans of Japans. In totaal vertalen we naar niet minder dan 140 talen.

Proefvertaling aanvragen

Ons vertaalbureau uit Genk heeft een erg grote klanttevredenheid. Bekijk onze referenties om te zien voor wie wij zoal vertalen.

Wil je zelf de proef op de som nemen? Vraag dan een proefvertaling aan. Een tekst van zo’n 300 woorden (dat is een A4-tje) vertalen wij gratis. Op die manier krijg je een goed beeld van onze service en de kwaliteit van onze vertalingen.

In de provincie Limburg werken we niet enkel voor ondernemingen uit de regio Genk, maar hebben we bijvoorbeeld ook klanten in Sint-Truiden, Hasselt of Beringen.

Voor particulieren staan onze beëdigde vertalers klaar voor beëdigde vertalingen die snel geleverd worden.

Neem contact op met ons om te zien hoe we je kunnen helpen.

Scroll naar boven