Vertaalbureau Sint-Truiden met ervaren vertalers

Wij helpen bedrijven uit de regio Sint-Truiden graag met hun meertalige communicatie.

Daarom kies je voor ons

wij vertalen voor
logo universiteit Gent
logo Vlaamse Overheid
gucci logo
logo Kortrijk Xpo
logo Culligan
logo nielsen

Professioneel vertaalbureau Sint-Truiden

Wanneer ondernemingen in Sint-Truiden een vertaalbureau selecteren, spelen twee factoren een belangrijke rol. Prijs en kwaliteit geven vaak de doorslag wanneer een keuze gemaakt wordt.

Bij het vertaalbureau bieden we de beste prijs-kwaliteitverhouding. We doen er alles aan om onze vertalingen toegankelijk te maken voor vrijwel alle bedrijven. Met onze vertaaldiensten willen we bijdragen aan het verbinden van mensen en het verspreiden van informatie.

De beste tarieven

Bij het vertaalbureau vinden we het belangrijk om transparant te zijn over de kosten van onze vertalingen. Via onze website kan je heel eenvoudig een offerte aanvragen voor jouw nieuwe project. Doorgaans krijg je van ons binnen het uur een voorstel op maat toegestuurd.

De prijs van de vertalingen wordt berekend op basis van de brontaal, de doeltaal, de grootte van de opdracht en het vakgebied. Op onze offerte is meteen duidelijk hoeveel budget er nodig is en hoelang het zal duren voor we je vertalingen kunnen leveren.

Behalve vertalingen met een standaard levertermijn, bieden we ook spoedvertalingen aan. Heb je bijvoorbeeld een persbericht dat dringend de deur uit moet, dan kunnen we voor vertalingen zorgen die dezelfde dag nog geleverd worden.

Onze vakgebieden

Wij bieden vertalingen aan in de meest uiteenlopende vakgebieden en in meer dan 140 talen. We vertalen je juridische teksten met de grootste aandacht. Bij het vertalen van technische documenten is het van essentieel belang dat we een vertaler kiezen met een technische achtergrond.

Heb je een officieel document te vertalen, dan heb je een beëdigd vertaler nodig. We bieden beëdigde vertalingen aan in de meest uiteenlopende talencombinaties. We helpen je ook graag verder met gelegaliseerde vertalingen.

Onze vertalers in Sint-Truiden

Om onze klanten uit Sint-Truiden optimaal te bedienen, werken wij uitsluitend met professionele native vertalers. Al onze vertalers vertalen enkel naar hun moedertaal en zijn vaak gespecialiseerd in één of twee vakgebieden.

Al onze vertalingen worden ook nagelezen door een tweede vertaler. Je mag erop rekenen dat het vertaalwerk dat je van ons krijgt, klaar is voor gebruik.

Contact opnemen

We vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Met veel klanten werken we vanop afstand, maar we komen graag langs bij jou op kantoor om je vertaalproject te bespreken.

We bedienen ook niet enkel bedrijven uit de regio Sint-Truiden, maar hebben in Limburg ook klanten in Hasselt, Genk en Beringen.

Scroll naar boven