Ervaren vertaalbureau Limburg

Al meer dan 20 jaar zorgen wij voor professionele vertalingen voor bedrijven uit de regio Limburg.

Daarom kies je voor ons

wij vertalen voor
logo universiteit Gent
logo Vlaamse Overheid
gucci logo
logo Kortrijk Xpo
logo Culligan
logo nielsen

Professioneel vertaalbureau voor Limburg

Als vertaalbureau in Limburg proberen wij met onze klanten een band op te bouwen. Hoe beter we vertrouwd zijn met de producten of diensten van onze klanten, hoe beter we de vertalingen daarop kunnen afstemmen.

Onze klanten in Limburg kunnen rekenen op goeie vertalingen met een consistente kwaliteit.

Wij werken niet enkel voor ondernemingen die gevestigd zijn in steden zoals Hasselt, Beringen, Sint-Truiden of Genk, maar hebben klanten in heel de provincie Limburg. Ons vertaalbureau uit Limburg bedient wij ook regelmatig bedrijven uit Antwerpen.

Tevreden klanten van ons vertaalbureau

Ons vertaalbureau Limburg heeft een hoge klanttevredenheid.

100% van onze klanten beveelt ons aan. We doen er alles aan om onze klanten zo tevreden mogelijk te houden. Je mag erop rekenen dat onze vertalingen niet moeten onderdoen voor de brontekst. We werken enkel met hoogopgeleide gespecialiseerde vertalers. Alle professionele vertalers met wie wij werken zijn ook native vertalers. Elke vertaler heeft een jarenlange ervaring en vertaalt enkel naar zijn moedertaal.

Ons groot team laat ons toe vertaalopdrachten uit te voeren in erg uiteenlopende vakgebieden. In onze rubriek vertaaldiensten vind je een overzicht van onze vakgebieden. Populaire vakgebieden zijn:

Vanop afstand, maar toch persoonlijk

Wij vinden persoonlijk contact en duidelijke communicatie belangrijk. Voor elk van onze klanten willen we een betrouwbaar vertaalbureau in Limburg zijn.

Iedere klant uit Limburg krijgt bij ons een persoonlijke projectmanager toegewezen. Onze projectmanagers zijn getrainde professionals. Ze kunnen je advies en begeleiding geven bij de meest complexe vertaalopdrachten.

Wij werken met een online vertaalbeheersysteem. Op die manier heb je direct een overzicht van al je offertes, opdrachten en facturen. Je kan documenten uploaden en downloaden. We hebben er alles aan gedaan om het bijhouden van je vertalingen zo eenvoudig mogelijk te maken. Via ons online systeem kunnen we zowel met kleine als de grootste bedrijven samenwerken.

Wil je een idee van het soort bedrijven waarmee we werken, bekijk dan zeker onze referenties.

Maak kennis met ons team

We hebben geen fysiek kantoor in Limburg, maar onze projectmanagers maken graag een afspraak met jou op kantoor om je vertaling te bespreken.

Neem contact met ons op om te zien hoe we jou kunnen helpen.

Scroll naar boven