Professioneel vertaalbureau Nijmegen

Sinds 2000 leveren wij aan bedrijven uit Nijmegen professionele vertalingen in meer dan 140 talen.

Daarom kies je voor ons

wij vertalen voor
logo universiteit Gent
logo Vlaamse Overheid
gucci logo
logo Kortrijk Xpo
logo Culligan
logo nielsen

Betrouwbaar vertaalbureau Nijmegen

In ons vertaalbureau in Nijmegen vertalen we voornamelijk voor ondernemingen en organisaties die een professionele vertaling van hun documenten nodig hebben.

Wij willen voor onze klanten een betrouwbare partner zijn. Alhoewel we geen kantoor hebben in Nijmegen, kunnen wij al onze klanten toch voorzien van vertalingen van de hoogste kwaliteit.

We vertalen ook niet enkel voor bedrijven gevestigd in Nijmegen, maar hebben ook klanten in Breda, Almere en Tilburg bijvoorbeeld.

Ervaren native vertalers

Ons vertaalbureau in Nijmegen werkt enkel met native vertalers. Native speakers zijn vertalers die enkel naar hun moedertaal vertalen. Het voordeel van het werken met moedertaalsprekers is dat je vertalingen niet enkel op vlak van taal, maar ook cultureel correct zijn.

We doen ook enkel een beroep op gespecialiseerde vertalers. Bij elke vertaalopdracht selecteren onze projectmanagers de vertaler met de juiste expertise. Op die manier ben je er zeker van dat alle terminologie juist wordt vertaald.

Net zoals bij vele vertaalbureaus, worden ook onze vertalingen nagelezen door een tweede native speaker. Wij willen onze klanten de garantie geven dat ze kwaliteit ontvangen.

Onze werkwijze verschilt niet van die van een ISO gecertificeerd vertaalbureau.

Alle vakgebieden en talen

Wij bieden vertalingen aan in alle vakgebieden, gaande van algemene voorwaarden vertalen tot het vertalen van een technische handleiding van je software.

Is je website een belangrijk verkoopkanaal, dan helpen we je graag met je website-vertalingen en het vertalen van je blogs.

Voor particulieren zorgen wij ook voor beëdigde vertalingen van officiële documenten.

Onder de rubriek vertaaldiensten vind je een overzicht van onze specialisaties.

We vertalen naar niet minder dan 140 talen, zeg maar van Afrikaans tot Zweeds.

Scherpe tarieven

Wanneer je je document moet laten vertalen, dan wil je de beste kwaliteit tegen een scherp tarief.

Wij hanteren een tarief per woord.

Onze tarieven zijn gebaseerd op het aantal woorden in de brontekst. Bij elke opdracht weet je op voorhand precies wat de te verwachten kosten zijn.

Offerte aanvragen

Het vertaalproces start bij een offerte. Het aanvragen van een offerte gaat erg snel via ons invulformulier. Naast een aantal contactgegevens vermeld je eenvoudig bron- en doeltaal en kan je je bestanden uploaden.

Wij streven ernaar je binnen het uur een offerte te bezorgen.

Scroll naar boven