Professioneel vertaalbureau Almere

Bedrijven uit Almere kunnen sinds 2000 hun documenten bij ons laten vertalen in meer dan 140 talen.

Daarom kies je voor ons

wij vertalen voor
logo universiteit Gent
logo Vlaamse Overheid
gucci logo
logo Kortrijk Xpo
logo Culligan
logo nielsen

Vakkundig vertaalbureau Almere

Almere bestaat uit verschillende delen zoals Almere Haven, Almere Poort en Almere Stad.

In Almere vind je ook verschillende vertaalbureaus. Voor jouw bedrijf wil je dan natuurlijk enkel het beste vertaalbureau of liever het vertaalbureau wat het beste bij jouw bedrijf past.

Ben je als bedrijf op zoek naar een vertaalbureau in Almere, dan zit je bij ons goed.

Wij willen voor onze klanten een betrouwbare vertaalpartner zijn. Ons ervaren team bestaat uit professionele projectmanagers, freelance vertalers en in-house revisors.

Wij werken doorgaans voor organisaties en bedrijven, maar als particulier kun je evengoed bij ons terecht wanneer je een beëdigde vertaling nodig hebt.

Wij mogen van oorsprong dan wel een Belgisch bedrijf zijn, wij bedienen klanten in heel Nederland, zoals in Tilburg, Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Nijmegen.

Onze vakgebieden

Wij hebben een jarenlange ervaring en zijn van alle markten thuis. Je kan bijvoorbeeld je catalogus laten vertalen in elke gewenste taal. Je kan ook je algemene voorwaarden laten vertalen en zelfs een volledig boek laten vertalen.

Ook kunnen we je website vertalen direct in je cms. Zoiets bespaart je achteraf veel knip- en plakwerk en drukt dus de kosten.

Op onze overzichtspagina vind je al onze specialisaties.

Ervaren native vertalers

In ons vertaalbureau in Almere werken we enkel met ervaren native vertalers. Native speakers vertalen eigenlijk enkel naar hun moedertaal.

Voor elke vertaalopdracht zetten we ook een gespecialiseerd vertaler in. Indien de opdracht bestaat uit het vertalen van je juridische documenten, dan doen we een beroep op een vertaler met juridische expertise, en bijvoorbeeld niet op een vertalers die het grootste deel van zijn tijd besteed aan het vertalen van technische teksten.

Net zoals in een gecertificeerd vertaalbureau werken wij ook steeds volgens het dubbele moedertaalprincipe. Elke vertaling wordt nagelezen door een tweede vertaler. Zo willen wij een kwaliteitsgarantie bieden voor klanten uit Almere.

Vertaalbureau voor alle talen

Ons kantoor biedt vertaaldiensten aan in nagenoeg alle talen. We vertalen naar alle Europese talen zoals bijvoorbeeld het Duits, Zweeds en het Roemeens.

Je kan ook op ons rekenen voor je vertaalwerk naar Aziatische talen zoals het Chinees, Koreaans en Japans.

Beëdigde vertalingen

We werken niet enkel voor grote bedrijven. Heb je als particulier een vertaling nodig van je rijbewijs of huwelijksakte, dan zullen we je daarmee met veel plezier helpen.

We werken met beëdigde vertalers voor de meest voorkomede talencombinaties

Spoedvertalingen

Een vertaling is meestal de laatste stap in het proces. Vertalingen zijn meestal dringend. Het kan natuurlijk wel voorkomen dat een tekst met spoed vertaald moet worden. Dat kan bijvoorbeeld gaan om een persbericht dat dezelfde dag de deur uit moet, of een mededeling van de CEO die de hele bedrijvengroep rond moet.

We hebben een heel netwerk ervaren vertalers en revisoren en voor spoedvertalingen kunnen we desnoods meerdere vertalers tegelijk inzetten om je documenten zo snel mogelijk te vertalen.

Je mag gerust zijn dat de kwaliteit op elk moment gewaarborgd blijft.

Neem contact op met ons team

Een vertaalopdracht start met een offerte.

Stuur ons je brontekst per e-mail en wij doen er alles aan je binnen het uur een prijsvoorstel te bezorgen.

Scroll naar boven