Ervaren vertaalbureau Tilburg

Indien je op zoek bent naar een all-round vertaalbureau in Tilburg, hoef je niet verder te zoeken.

Daarom kies je voor ons

wij vertalen voor
logo universiteit Gent
logo Vlaamse Overheid
gucci logo
logo Kortrijk Xpo
logo Culligan
logo nielsen

Vakkundig vertaalbureau Tilburg

Indien je op zoek bent naar een professionele vertaling van je documenten, dan ben je bij ons vertaalbureau in Tilburg in goede handen.

Wij werken meestal voor ondernemingen en organisaties, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht voor een beëdigde vertaling van officiële documenten.

Ons vertaalbureau is van oorsprong Belgisch, maar we hebben ook klanten in Tilburg, Groningen, Eindhoven, Utrecht, Almere en Nijmegen bijvoorbeeld.

Onze vakgebieden

Wij zijn van alle markten thuis. We vertalen met veel aandacht je algemene voorwaarden of een advertentie. We hebben ook ervaren vertalers die je medische teksten kunnen vertalen. Wanneer je vooral online actief bent, kan je bijvoorbeeld ook je volledige website laten vertalen.

Een overzicht van onze specialisaties vind je bij vertaaldiensten.

Ook beëdigde vertalingen

Heb je een beëdigde vertaling nodig van je diploma of je geboorteakte, dan helpen we je daarmee graag verder. Je kan bij ons terecht voor beëdigde vertalingen in alle Europese talen en zelfs exotische talen.

Onze vertalers voor Tilburg

We werken uitsluitend met native speakers. Al onze vertalers vertalen dus enkel naar hun moedertaal. Native speakers wonen ook doorgaans in het land van de doeltaal. Zo zijn je vertalingen niet enkel taalkundig, maar ook inhoudelijk en op vlak van cultuur correct.

Al onze vertalingen worden ook nagelezen door een tweede vertaler met expertise in jouw branche. Op die manier bieden wij onze klanten uit de regio Tilburg een kwaliteitsgarantie.

Het vertaalproces van ons vertaalbureau Tilburg loopt gelijk met dat van een ISO-gecertificeerd vertaalbureau.

Je mag er zeker van zijn dat het vertaalwerk dat je van ons krijgt, af is en klaar voor gebruik.

Spoedvertalingen

Het kan gebeuren dat onze opdrachtgevers een document met spoed moeten laten vertalen. Dat is bij ons vertaalbureau geen enkel probleem.

Doordat we een uitgebreid netwerk ervaren vertalers hebben, kunnen we meerdere vertalers inzetten om je tekst zo snel mogelijk te vertalen.

Alleen vertalers en revisors met de nodige expertise zullen aan je opdracht werken.

Je mag erop rekenen dat we helemaal niet inleveren op de kwaliteit van de vertaling.

Onze tarieven

Wij hanteren scherpe tarieven.

Elke vertaalopdracht start bij ons met een offerte. Wanneer we je document per e-mail ontvangen, dan zullen onze projectmanagers het eerst bestuderen. Daarna wordt een prijs gemaakt op basis van het aantal woorden in de brontekst en gewenste taal.

Wij streven ernaar je binnen het uur een gepast voorstel te bezorgen.

Scroll naar boven