Betrouwbaar vertaalbureau Breda

Indien je op zoek bent naar een gecertificeerd vertaalbureau in Breda, dan ben je bij ons in goede handen.

Daarom kies je voor ons

wij vertalen voor
logo universiteit Gent
logo Vlaamse Overheid
gucci logo
logo Kortrijk Xpo
logo Culligan
logo nielsen

Professioneel vertaalbureau Breda

Als vertaalbureau uit Breda vertalen wij voornamelijk voor instellingen en ondernemingen die nood hebben aan een professionele vertaling van hun documenten.

Wij vertalen ook voor particulieren die bijvoorbeeld een beëdigde vertaling nodig hebben van een officieel document zoals een diploma.

Wij streven ernaar een betrouwbare vertaalpartner te zijn voor onze klanten. Alhoewel wij geen fysiek kantoor hebben in Breda, kunnen wij je toch optimaal voorzien van kwalitatief hoogstaande vertalingen.

We hebben ook klanten in Almere, Groningen, Tilburg, Utrecht en Nijmegen bijvoorbeeld en vertalen dus niet uitsluitend voor ondernemingen uit Breda.

Vertaalbureau voor alle vakgebieden

Ons vertaalbureau vertaalt voor bedrijven uit diverse branches. Voor een aantal grote bedrijven zorgen wij heel regelmatig voor technische vertalingen. Advocatenkantoren doen vaak een beroep op onze diensten voor de vertalingen van juridische documenten.

We vertalen natuurlijk ook wervende teksten, zoals advertenties, of wanneer we een brochure vertalen. We kunnen ook zorgen voor de volledige vertaling van je webteksten.

Ook beëdigde vertalingen

Voor een beëdigde vertaling van je geboorteakte bijvoorbeeld, zit je bij ons vertaalbureau goed.

We werken samen met een groot aantal ervaren beëdigd vertalers en kunnen voor beëdigde vertalingen zorgen in nagenoeg alle talen, zowel Europese talen, als meer exotische.

Ervaren native speakers

Kwaliteit staat voorop en daarom werken we enkel met native vertalers. Elke vertaler vertaalt enkel naar zijn moedertaal en in zijn vakgebied.

Bij elke vertaalopdracht zorgen we er ook voor dat de vertalingen worden nagelezen door een tweede vertaler. We werken eigenlijk volgens het dubbele moedertaalprincipe. Op die manier willen wij onze klanten een kwaliteitsgarantie bieden. Wij worden immers gemiddeld beoordeeld met een 9,8 en elk van onze klanten beveelt ons aan.

Samenwerken vanop afstand

Net zoals de meeste vertaalbureaus, werken wij vanop afstand. We maken gebruik van een online vertaalbeheersysteem.

Je kan het traject van je vertaalopdrachten online volgen vanaf je eigen werkplek.

Spoedopdrachten

In bepaalde gevallen heb je geen of weinig tijd om op je vertaling te wachten. Voor een persbericht dat dezelfde dag de deur uit moet, moet je kunnen rekenen op een betrouwbare partner.

Doordat wij een uitgebreid netwerk vertalers hebben, zetten we indien nodig meerdere mensen tegelijkertijd in om je teksten te vertalen.

Net zoals bij alle andere vertalingen, zal je projectmanager de vertalers selecteren met de juiste expertise. Je mag erop rekenen dat al je teksten nauwkeurig vertaald worden.

Zelfs wanneer een opdracht erg dringend is, leveren wij nooit in op kwaliteit.

Scherpe tarieven

Ons vertaalbureau biedt uitstekende vertalingen tegen scherpe tarieven. De tarieven hangen bijvoorbeeld af van volume, gewenste taal en vakgebied.

Het tarief wordt altijd berekend op basis van het aantal woorden in de brontekst.

Indien je ons je documenten stuurt per e-mail, dan zorgen we binnen het uur voor een gedetailleerde prijsopgaaf.

Offerte aanvragen

Een offerte aanvragen is eenvoudig en gaat snel.

Je kan ons invulformulier gebruiken. Hier kan je ook je bestanden uploaden. Heb je instructies of opmerkingen, dan je die ook op het formulier vermelden.

Een van onze projectmanagers zal je aanvraag direct bestuderen. Indien we geen bijkomende vragen hebben, krijg je doorgaans binnen het uur je offerte.

Scroll naar boven