Vertaalbureau Eindhoven met ruime ervaring

Bedrijven uit Eindhoven die op zoek zijn naar een professionele vertaling, zitten bij het vertaalbureau goed.

Daarom kies je voor ons

wij vertalen voor
logo universiteit Gent
logo Vlaamse Overheid
gucci logo
logo Kortrijk Xpo
logo Culligan
logo nielsen

Professioneel vertaalbureau in Eindhoven

De stad Eindhoven kent een rijke geschiedenis. Als gevolg van de industriële ontwikkeling rond 1900 trokken de Eindhovense fabrieken (waaronder de gloeilampfabriek Philips) steeds meer werknemers aan. Vandaag is Eindhoven met iets meer dan 200.000 inwoners de vijfde grootste stad in Nederland.

Indien je op zoek bent naar een betrouwbaar vertaalbureau in Eindhoven, dan hoef je niet verder te zoeken. Hoewel we geen fysiek kantoor hebben in Eindhoven, kunnen we je toch makkelijk en snel voorzien van de perfecte vertaling.

Wij werken met een online vertaalbeheersysteem. Via het klantenportaal kan je het traject van het vertaalwerk online volgen. Je hebt ook toegang tot offertes, je bestanden, je facturen en betalingen.

Wil je een bepaalde opdracht toch liever persoonlijk bespreken, dan komen we natuurlijk graag langs bij jou op kantoor.

Ervaren gespecialiseerde vertalers

Als vertaalbureau Eindhoven werken we enkel en alleen met professionele vertalers. De ervaren vertalers die voor ons werken, zijn ook allemaal native speakers. Dat betekent dat ze enkel naar hun moedertaal vertalen. Vaak zijn ze ook opgegroeid en wonen ze in het land waarvoor de vertalingen bestemd zijn.

Wanneer je een Franse vertaling nodig hebt die bedoeld is voor de Franse markt, dan doen we daarvoor een beroep op een Franse vertaler die in Frankrijk woont. Op die manier krijg je professionele vertalingen die niet enkel op gebied van taal juist zijn, maar ook op cultureel vlak correct zijn. Bij elke opdracht streven we naar de perfecte vertaling.

Je kan bij ons vertaalbureau uit Eindhoven terecht voor de vertaling van documenten in heel uiteenlopende vakgebieden. We hebben bijzonder veel ervaring met het vertalen van technische teksten, maar vertalen bijvoorbeeld ook marketingteksten of financiële documenten.

We vertalen natuurlijk ook juridische teksten en helpen je ook graag met de beëdigde vertaling van je officiële documenten.

Een overzicht van alle vakgebieden vind je bij vertaaldiensten.

Revisie

Net zoals bij een gecertificeerd vertaalbureau, zorgen we ervoor dat elke vertaalde tekst wordt nagelezen.

Ook al werk je met de beste vertalers, met twee zie je toch meer dan alleen. Een revisor die dezelfde expertise heeft als de originele vertaler, zal het eindresultaat beter maken dan het al was.

Een revisor controleert bijvoorbeeld of de juiste terminologie gebruikt wordt en of de tekst in de doeltaal even vlot leest als in de brontaal. Op die manier heb je als klant een kwaliteitsgarantie.

Bij elke vertaalopdracht zorgen we ervoor dat de vertalingen die je van ons krijgt, af zijn en klaar voor gebruik, en dat in alle talen.

Maak kennis met ons team

Elk bedrijf krijgt de mogelijkheid onze vertaaldienst te testen. Een testvertaling van een pagina (ongeveer 300 woorden) vertalen wij met veel plezier gratis, in om het even welke taal.

Op die manier maak je kennis met een van onze projectmanagers. Zo leer je onze werkwijze kennen en kan je op voorhand onze kwaliteit beoordelen.

We werken trouwens niet enkel voor bedrijven uit Eindhoven, maar hebben ook klanten in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Groningen, Tilburg en Breda.

Offerte binnen het uur

De prijs voor een vertaling is gebaseerd op het aantal woorden in de brontaal. Wij hanteren een scherpe prijs en streven ernaar je per e-mail binnen het uur een voorstel te sturen.

Contacteer ons om te zien wat we voor jouw kunnen betekenen.

Scroll naar boven