Betrouwbaar vertaalbureau Groningen

Zoek je een professionele vertaling in de provincie Groningen, dan ben je bij ons in goede handen.

Daarom kies je voor ons

wij vertalen voor
logo universiteit Gent
logo Vlaamse Overheid
gucci logo
logo Kortrijk Xpo
logo Culligan
logo nielsen

Professioneel vertaalbureau Groningen

Heb je als bedrijf internationale ambities dan ga je op zoek naar een vertaalbureau in Groningen. Bij het selecteren van een partner zijn het vaak prijs en kwaliteit die de doorslag geven bij het maken van een keuze.

Ons vertaalbureau biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding. Onze vertaaldiensten zijn toegankelijk voor elke onderneming. Bij elke opdracht streven we naar de perfecte vertaling en krijg je van ons een uitstekende service. Wij willen bovenal een betrouwbare partner zijn voor onze klanten.

We hebben een jarenlange ervaring met het vertalen van bijvoorbeeld juridische documenten in een pak andere talen. Zo kan je bijvoorbeeld je arbeidsreglement laten vertalen indien je in je bedrijf met internationale werknemers werkt.

Ben je vaak online actief, dan kan je ook je blog laten vertalen in verschillende talen.

Scherpe tarieven

Bij ons vertaalbureau in Groningen begint elke vertaalopdracht bij het opmaken van een offerte. Het voorstel voor je vertaalwerk is overzichtelijk en transparant. De prijs is gebaseerd op het aantal woorden in de brontekst. Heb je vertalingen nodig, dan weet je vooraf precies wat de kosten zijn in alle talen.

Je wil natuurlijk de beste prijs voor je vertalingen. Door ons ruime netwerk vertalers kunnen wij relatief goedkope vertalingen aanbieden die toch voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Neem de proef op de som en vraag een testvertaling aan. Een tekst van zo’n 300 woorden vertalen we met veel plezier gratis. Op die manier ontdek je onze werkwijze en leer je onze projectmanagers kennen.

Ervaren native vertalers voor Groningen

Wij willen onze klanten optimaal kunnen bedienen en daarom werken we uitsluitend met native speakers. Elke vertaler vertaalt dus enkel naar hun moedertaal.

Bij elk project is het de projectmanager die ervoor zorgt dat de juiste specialist wordt ingezet. Als je kwaliteit wil garanderen, moet je ervoor zorgen dat je enkel een beroep doet op vertalers met de nodige expertise en kennis van de gebruikelijke terminologie.

Omdat we zoveel talen aanbieden, werken we slechts met een handvol in-house vertalers. We werken meestal met freelance vertalers die voor ons werken vanop afstand.

We werken altijd volgens het dubbele moedertaalprincipe. Dat wil zeggen dat er twee native vertalers aan je opdracht werken. Zo garanderen we de beste kwaliteit. Onze werkwijze loopt parallel met die van een gecertificeerd vertaalbureau.

Laten we kennismaken

Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Voor de meeste van onze klanten werken we enkel op afstand, maar onze projectmanagers komen graag op de koffie om je vertaalbehoeftes te bespreken.

We vertalen trouwens niet enkel voor bedrijven uit Groningen, maar hebben ook klanten in Tilburg, Utrecht, Eindhoven, Den Haag en Almere.

Neem contact op met ons team om te zien hoe we je kunnen helpen.

Scroll naar boven