Vertaalbureau Rotterdam met veel ervaring

Ondernemingen uit de regio Rotterdam kunnen al meer dan 20 jaar bij ons terecht voor vertalingen in meer dan 140 talen.

Daarom kies je voor ons

wij vertalen voor
logo universiteit Gent
logo Vlaamse Overheid
gucci logo
logo Kortrijk Xpo
logo Culligan
logo nielsen

Professioneel vertaalbureau Rotterdam

Als vertaalbureau in Rotterdam vertalen wij heel regelmatig documenten voor ondernemingen uit Rotterdam uit heel diverse branches.

Indien je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor je professionele vertaling, dan hoef je niet verder te zoeken.

Voor het grootste deel van onze klanten werken wij helemaal vanop afstand. We maken gebruik van een vertaalbeheersysteem. Je kan het traject van je vertaling online volgen. We komen natuurlijk ook heel graag langs om je vertaalproject in detail te bespreken.

We hebben ruime ervaring met vertalingen in diverse vakgebieden. Je kan bij ons terecht voor al je zakelijke vertalingen, maar ook voor de meest complexe technische vertalingen.

Ook wanneer een beëdigde vertaling vereist is van je officiële documenten, staat ons team beëdigde vertalers klaar om je te helpen. We bieden beëdigde vertalingen aan in de meest uiteenlopende talencombinaties.

Ons vertaalbureau in Rotterdam

Als geen ander zijn we er ons van bewust dat slechte vertalingen negatieve gevolgen kunnen hebben voor je onderneming.

In ons vertaalbureau werken we uitsluitend met professionele native vertalers. Al onze vertalers vertalen dus enkel naar hun moedertaal. Het werken met native speakers heeft zo zijn voordelen. Meestal woont een native vertaler in het land waar de doeltaal gesproken wordt.

Heb je bijvoorbeeld een Brits-Engelse vertaling nodig, dan zullen we je documenten laten vertalen door een Engels vertaler die in het Verenigd Koninkrijk woont. Op die manier krijg je de beste vertaling, die niet alleen op het vlak van taal, maar ook inhoudelijk en cultureel correct is.

Met ons vertaalbeheersysteem kunnen we een deel van de administratie automatiseren. Wij besteden onze tijd optimaal aan de kwaliteit van de vertalingen.

In-house revisie

We hanteren strenge selectiecriteria bij het zoeken naar de juiste vertaler voor je project. Al onze vertalers voldoen ook aan de hoogste kwaliteitseisen. Toch vinden we een vertaling door één enkele vertaler niet genoeg. Elke vertaling laten wij nalezen door een tweede vertaler.

Je kan stellen dat we steeds volgens een 4-ogenprincipe werken. Met twee zie je immers meer.

Talen waarvoor we in-house geen revisor hebben, laten we extern nalezen door een ervaren proofreader.

Heb je vertaalwerk nodig in meerdere talen, dan garanderen we dat je documenten in alle talen klaar zullen zijn om direct te gebruiken.

Ons team contacteren

Een vertaalopdracht begint met een offerte.

In ons vertaalbureau in Rotterdam hanteren we scherpe tarieven en strakke levertermijnen.

We werken ook niet enkel voor ondernemingen uit Rotterdam, maar hebben ook klanten in Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Breda.

Neem contact op met ons team om te zien hoe onze vertaaldiensten je bedrijf vooruit kunnen helpen.

Scroll naar boven